söndag 6 mars 2011

BRA SMINKTIPS: FJELLSTRÖMS MINERALSMINK - TEST

Jag har som jag tidigare nämnt på bloggen testat FJELLSTRÖMS fina mineralsmink. Nu väntar jag in ytterligare några spännande produkter som deras Face Primer, Edihl ögonskugga och läppglans. Jag har nu under en längre period provat ett antal produkter och nu jag tänkte dela med mig av min erfarenhet med dessa.
Rouge, Make-up borste (en av de bästa kvalitér jag provat), eye primer, eye dust och ögonskugga har provats.

Tror jag recenserrat samtliga produkter utom min fina EYE PRIMER (kostnad 159 kr). Denna är den ni ser längst fram på bilden. Den har en ljus,ljus beige nyans. Man sätter den på ögonlocket och sedan sätter man på sin ögonskugga över. Man får för det första en snygg grund att börja jobba med och sedan sitter ögonskuggan på HELA dagen, även eye dusten (lös mineralögonskugga med underbart skimmer) som jag bara ÄLSKAR.

EYEDUSTEN som blivit min favorit heter Allinde och är som guldstoft på ögonlocken fast utan att det blir för mycket. Lyfter ögat och ger ett naturligt intryck. Kostar 119 kronor.
Fjellströms smink är både prisvärt och bra. Kan därför varmt rekommendera att ni testar deras produkter. Kommer faktiskt inom kort att ha en tävling med Fjellströms "BESTSELLERS" där någon kommer få chansen att prova på ett fint kit. Missa inte denna tävling då.
Ha nu en forsatt fin söndag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hej

  Snällt av dig att tipsa även om smink.
  Jag letar & fortfarande letar ef det perfekta foundation. Är nu inne på min 3!!! Tycker ingen av de dyra än håller sin mått el enligt reklam. Men jag har några kvar att leta vidare bland. Och Kanske detta märke är det jag letar efter. Hoppas
  Tack nu ska jag leta upp det & göra en beställning.
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Ska kika in på mineralsminket. Jag som i går satt och tittade på olika mineralsmink, så skriver du om det. Kanonbra.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset goa du. Nu testar jag Lily Lolo mineralsmink och är mer nöjd med det än med I.D. Nästa gång måste jag testa Fjällströms:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för en inspirerande blogg, jag får mycket tips av dig! Ser alltid fram emot nya tips och inlägg från dig, jag kikar in så ofta jag har tid :-) Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER