tisdag 8 mars 2011

DAREME DRESS TILL SALU I STORLEK 2

Jag har idag provat Odd Mollys Dareme Dress i storlek 2. Den passar pefekt upptill och även vad avser längden (strax nedanför knäna på mig som är 1,72 cm lång) MEN.....den stramar mågot över min kurviga rumpa....ja, den är ju ganska rak i modellen så min figur och dareme dress är inte helt överens med varandra.
Jag säljer min helt nya och endast provade underklänning i färgen powder för 1.400 kronor inkl normal frakt. Vill man ha den rekad kostar det 55 kronor. Lämna en kommentar med angivande av mail så kontaktar jag er.

Och alla som läser bloggar och sett denna klänning vet att spetsen ser annorlunda ut IRL, ni kan se denna mer i detalj på KATINKAS BLOGG.
Ha en fortsatt bra dag!
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hej du!

  Har just kollat igenom OddMollyvisningen för sommar11 och inser att jag inte vill ha något annat på mig. Jag vet, det är som om de har läst inte bara mina tankar, men jag kan inte hålla emot längre! Hittade din blogg och undrar, var köper jag Odd Molly bäst? Vilka, var finns störst utbud och det lite mer vågade än bara koftorna från Solsidan...

  Må bäst

  Lina
  http://www.boktipset.se/blogg/linasblogg

  SvaraRadera
 2. Hej Lina,
  Kul att du hittat hit ;-D
  Du kan ju se vilka butiker som jag listat som bästa Odd Molly butikerna här i min sidomeny. Deepfling, TinTin Style, Country Dreams, Folkart och Nantucket är mina absoluta favoritbutiker med ett bra utbud.
  Du har dessutom längre ner(i min sidomeny) en ganska bra lista över Odd Molly butiker som säljer Odd Molly.
  Ha en fortsatt bra dag!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER