måndag 14 mars 2011

STORM I ETT VATTENGLAS

Jag tänkte först inte uttala mig om den senaste veckans beklämande inlägg och kommentarer om "STOR BLOGGARE" som tror sig vara något och om anonyma påhopp som jag tycker är OTROLIGT fegt, men det bubblar alldeles för mycket inombords. Att ge sig på andra som man aldrig har träffat, som man inte känner och tolka in saker som inte finns där är precis vad som skett. Många har blivit sårade, inklusive jag. När jag var relativt ny i Mollywood skrev jag det HÄR inlägget, nu känns detta otroligt långt borta. Det känns otroligt sorgligt och mitt hjärta har blött en hel del i helgen i kombination med att jag läggat sjuk hela söndagen. Glädjen bakom bloggen och den gemenskapen som alltid funnits har försvunnit. Tystanden från tjejer som man trott vara vänner har nästan varit lika jobbigt och sårande som de otrevliga påhoppen. Ett fåtal tjejer har dock växt i mina ögon. Jag har förstått signalen som skickats: du ska inte sticka ut och tro du är något, precis som i verkliga livet. Sedan har jag valt att stänga av och försöka nonchalera allt detta negativa mot bakgrund av det som händer i världen just nu. Offatbara tragedier och naturkatastroffer. Det här känns så otroligt patetiskt och småaktigt det som skett i Mollywood mot bakgrund av verkligheten utanför Mollybubblan. Jag väljer därför nu att stänga detta kapitel. Jag kommer inte att lägga ner bloggen trots att jag hade dessa funderingar i helgen när det var som värst. Bloggen är MITT vattenhåll i min stressiga och krävande vardag och jag tänker inte låta någon komma och förstöra detta för mig.


Ni som vill är välkomna att forsätta min resa tillsammans med mig och jag lovar att fortätta inspirera med Mode tips som även kommer att inkludera Odd Molly. Det kommer att bli väldigt intressant att få träffa Odd Molly på torsdag och om ni har några särskilda frågor ni vill lyfta fram kan ni lämna en kommentar här så lovar jag ta med mig dessa till mötet.
Ha en fortsatt fin vecka! Jag återkommer lite senare idag med ett "TILL SALU" inlägg där ni kan passa på att fynda finfina Mollysar!!
KRAM!!

47 kommentarer:

 1. Stämningen har blivit tryckt och det är mycket beklagligt. Nu ser vi fram emot att verkligen få denna kontakt och ALLT är tack vare DIG! Det kan ingen ta ifrån dig och jag hoppas att du hittar rätt driv för att fortsätta på samma klanderfria sätt med ditt bloggande.

  Ta hand om dig!
  KRAM
  //Bina

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag har inte följt din blogg så jättelänge,men oj vad glad jag blev när jag hittade den! Har länge varit "vilse" i kläddjungeln, när man blir 30+ så var det svårt att hitta bra kläder och fram för allt snygga. När jag hittade din blogg så öppnades en helt ny värld! DU har verkligen inspererat mig och DINA tips och råd är guld värda för mig... Tycker du ska fortsätta med det du gör och försök stunda i allt negativt och tänk på allt positivt du gjort för många ! Många kramar Pernilla

  SvaraRadera
 3. Tycker absolut du ska fortsätta din härliga inspirerande blogg om fina OM plagg och allt annat du visar!=) Själv gillar jag OM väldigt mycket men har som jag skrivit i min blogg idag ex, inte så många plagg som många andra fina bloggare har och inte heller den stora kunskapen om dem;) Har därför valt att när jag inte tyckt att de levt upp till vad de kostar (som jag anser ibland är lite FÖR mycket) helt enkelt struntat i det plagget då. Hoppas Mollybloggvärlden ska fortsätta vara den roliga, härliga läsning om fina plagg som den varit och som ger så mycket kul!=)

  Kram!
  Adela

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag tror att jag har missat värsta stormen. Jag har sett att det refereras en del till otrevliga påhopp, men har själv missat dem.

  Jag gillar diskussioner och att man kan vara av olika åsikt och har själv sagt att jag tycker att Odd Molly borde uppmuntra er både för att ni ger dem mycket gratis PR och för att det alldeles säkert skulle lönsa sig för dem både ryktesmässigt och ekonomiskt.

  Däremot tycker jag att det är lite galet att tycka att man ska ha rabatter bara för att man kommer i klump (inte så att jag missunnar någon, men jag tycker heller inte att det är något man kan förvänta sig) eller att man som bloggare tror att man företräder den stora konsumentmassan. Diskussionerna på bloggarna blir ju vinklad av inläggen så om till exempel någon sågar fransar på ett plagg blir det lätt så att många instämmer i det.

  Jag tycker om att inspireras av din blogg även om jag inte kikar in varje dag och även om jag inte alltid kommenterar.

  Ibland kanske jag är rakt på sak med mina tankar, men det vet jag att du också är så jag hoppas att jag inte har skrivit något som har kunnat tolkas som ett påhopp.

  Kram.

  SvaraRadera
 5. Usch, tycker det här har gått alldeles för långt med missförstånd hit och dit och allt elakare stämning. Skrev precis ett inlägg om hur tråkigt jag tycker att det är. Jag har själv reagerat mot vissa intryck jag fått av kommentarer i olika bloggar denna vecka och hört talas om personangrepp åt alla håll och allt har visst eskalerat och folk har personligen tagit åt sig, missförstånd har uppstått igen och tolkningar av kommentarer och inlägg har haglat fritt. Tänker inte ställa mig på någons sida för jag föstår dels hur du tänkte med ditt första inlägg och dels de som varit lite på andra sidan. Tror och hoppas dock att missförstånd kan redas ut och att ni som tagit stryk och mår dåligt kan komma tillbaka med ny kraft. Var ju därför jag började läsa i "molly-bloggarna". För man fick en känsla av gemenskap och värme och nu är det ju precis tvärt om. Hoppas verkligen du orkar fortsätta för du har en sådan fin blogg och verkar vara en sådan underbar och stark person.

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 6. Har varit jobbigt att läsa om allt o alla påhopp mm. som det blev..tänkte för mig själv att det är inte konstigt det är i krig uti världen när några "Mollykvinnor" inte ens kan hålla sams o ihop!
  Jag tycker om dig o din blogg, det har jag alltid gjort! Å det kommer jag fortsätta med. Vi är alla olika o det får vi leva med!
  Var rädd om dig! Du är en stark kvinna som vågar stå för vem du är!
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Mycket tråkigt med den stämning som blivit på bloggarna det senaste och jag har förstått att många mått väldigt dåligt av detta. Jag hoppas verkligen att du ska kunna lägga detta bakom dig och hitta tillbaka till glädjen med bloggandet. Hoppas också att ni får en bra dialog med Odd Molly på torsdag och får gehör för era tankar. för oss som stått lite utanför den senaste tidens turbulens har det varit svårt att få den fullständiga bilden klar för sig och det har inte alltid varit så lätt att förstå vad olika inlägg handlar om. Det är lätt hänt att missförstå det skrivna ordet också....

  En fråga från mig kan du gärna få ta med dig. Jag är lite nyfiken på hur Odd Molly tänker kring att ta upp gamla modeller som de gjort nu i vår. Alltså inte när man producera samma modell i olika färger under flera säsonger utan när man så att säga kopierar gamla plagg. jag hörde någonstans ifrån att det kanske t o m var så att man tänkte använda en kollektionslogga från förr. Jag undrar om det är mer sånt på gång. Själv är jag lite tveksam till detta nämligen. Skulle mycket hellre se att de tar fram nya, fina kollektionsloggor. Om man tar upp gamla plagg i produktion tycker jag att det är viktigt att de inte är exakta kopior utan att det syns från vilken kollektion de kommer...
  Lycka till på torsdag!

  SvaraRadera
 8. Jag förstår att du behövde skriva det här inlägget och det är så trist när det blir så här. Du stod för en åsikt och jag tycker ärligt talat att det blivit rena härvan med folk som refererar till mejlkonversationer som om de vore rena inspirationsteorierna istället för att säga vad det egentligen handlar om.

  Jag vill att du ska veta att jag verkligen tycker att ditt initiativ till att kontakta Odd Molly var hur bra som helst och att jag inte tycker att det är rätt med de påhopp du blivit utsatt för. Jag har även jag känt mig påhoppad och jag tror att det enda är att rida ut stormen utan att ge mer energi åt frågan egentligen. Små saker i relation till vad som händer ute i världen och din blogg är mycket uppskatad så ge inte upp!

  Jag för min del ser fram emot att träffa dig på torsdag och ge dig en stor kram! Kram

  SvaraRadera
 9. Konspirationsteorierna menar jag... haha... Kram

  SvaraRadera
 10. Jag tycker att allt detta gått alldeles för långt och jag blir helt matt av att läsa alla turer hit och dit. Har nog missat hälften ändå och det är nog lika bra det. Det misstolkas och skrivs inlägg hit och dit och till slut känns det som ingen har riktigt koll på vad som är vad. Jag kommenterade själv ett inlägg här och missförstod kanske en del i det du skrev, jag vet inte. Jag ber om ursäkt om jag uttryckt mig plumpt i så fall (för min del var det ett allmänt påstående och inte direkt riktat till dig. Jag står fast vid att jag inte tycker att man som bloggare kan förvänta sig något av OM annat än att kvalitén självklart ska motsvara priset man betalar. Sen är det ju självklart bra om man kan ha en bra dialog. Ur allt detta kommer det förhoppningsvis något bra- ett givande möte med OM. Sen är det bara beklagligt att allt antagit alltför stora proportioner och att bla du kommit i kläm/känt er påhoppade.

  Jag kommer fortsätta kika in då och då och inspireras av dina inlägg.

  kram

  SvaraRadera
 11. Hej tjejer! TACK för era kommentarer och ert stöd.

  Äppelträdet, precis som du säger. Jag gillar din raka stil!

  Katinka: Tack fina du!! Vill bara förtydliga att JAG ALDRIG kontaktade Odd Molly med mitt inlägg (eller som någon påstått att JAG utpresat dem att fixa ett möte). Inlägget lyftes fram av en annan bloggare som mailade till Odd Molly och det var Odd Molly själva som sedan valde att kontakta mig. Sedan bad Odd Molly mig att sprida runt infon till de BLOGGAR som utalat sig starkt under mitt inlägg och till mitt personliga Odd Molly-nätverk. Jag valde dock att göra kretsen av delaktiga odd molly bloggare större och det är nog där det blev fel. Nu hoppas jag verkligen detta kapitel är över och att vi kan göra något konstruktivt tillsammans med Odd Molly.
  KRAM!!!!

  SvaraRadera
 12. Du ska verkligen inte sluta blogga och det gör du väl inte heller. Jag tycker om din blogg och dig.

  Hoppas inte att det var jag som sårade, för det var inte min mening alls.

  Till mötet tar jag med en påse med trasiga leggings ifall konversationen blir tunn. :-)

  Stor kram!

  SvaraRadera
 13. Du vet vad jag känner så det behöver jag egentligen inte skriva här. Precis som du känner jag att det ändå kommer att misstolkas och omskrivas. Mitt bestående intryck är ändå precis det du skriver. Man ska inte tro att man är något, man ska sitta ner och va tyst och inte stå upp för vänner som far illa. Allt ska va skimrande och rosa och kritik mot OM får inte finnas i Mollywood. Om det inte varit för att ett fåtal personer faktiskt blivit riktigt ledsna och sårade på ett personligt plan har jag nästan tyckt att det varit lite uppfriskande med en OM-kritisk debatt för en gångs skull. Och återigen tycker jag att det är 1000 gånger sjystare att kritisera ett företag än en person.

  Och att hävda att man inte ska ta det personligt när man och ens blogg kritiseras är befängt. Hur ska man annars ta det?

  Jag kan precis du konstatera att det är i blåsväder man märker vem ens sanna vänner är. Många som inte håller med mig eller INTE håller med mig för fem öre har ändå hört av sig och skickat en kram. Det betyder allt.

  KRAM

  SvaraRadera
 14. Jag måste säga att du ger mig så mycket inspiration! Det är så kul att komma in och läsa om dina mollysar!
  Jag vill köpa allt när jag ser hur bra det sitter på dig och hur fint allt är :)

  Btw, vilken storlek har du i Wigwam? Jag är en normal 38. tror du funkat med en 1a eller ska man ta en 2a?
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 15. Hoppas verkligen att du fortsätter blogga, tycker om att läsa här inne.

  Vill tipsa om att jag hittade Odd Molly 388 Silk Sleveless i nyproduktion på http://madsogmille.dk/shop/voksen/odd-molly/

  mvh
  Mimmi

  SvaraRadera
 16. Jag har sagt det förut och säger det igen - du har stil och klass både vad gäller mode, personlighet och integritet. Din blogg är en av anledningarna till att jag hittade OM och började blogga - du är en stor inspirationskälla och jag hoppas verkligen att du vill fortsätta! Mitt stöd har du helhjärtat och oreserverat!
  KRAM!

  SvaraRadera
 17. Vad ledsamt att debatten spårat så ur. För mig som bloggläsare är alla mollybloggare "storbloggare" och det tror jag ALLA debattens bloggare också tycker.

  Det är fint när du länkar till ditt gamla inlägg där du tackar dina medbloggerskor. Jag känner ingen av er bloggare personligen men jag hoppas det så småningom gjuts olja på stormvågorna i mollyblogglandia. Kämpa på!

  SvaraRadera
 18. Du skall inte sluta med det som är Ditt bara för att tillfredsställa de avundsjukas behov av att vara elaka! De MÅSTE helt enkelt lära sig att leva med det faktum att Du är en underbar människa , en hjälpsam sådan, med en enormt fin smak och fina tankar!

  Det var helt naturligt för mig att be om Din hjälp häromdagen och Du skall veta att ALLT löste sig till det bästa. Tack vare Dig! Bara genom att läsa och följa Ditt liv på bloggen gjorde att jag inte tvekade att vända mig till Dig! Så underbart rar förefaller Du att vara och är!

  Krama vill jag Dig!

  SvaraRadera
 19. Hej!
  Jag kan inte förstå hur detta kunde bli så stort! Och det är riktigt sorgligt! Att folk bara vill sjunka till en så låg nivå.. Katinka o Dr. Molly har skrivit så bra här, så jag tycker det räcker.. Men vill bara säga att
  DU är en underbar kvinna som inspirerar väldigt mycket! Glöm inte det!

  Kram <3

  SvaraRadera
 20. Jag gissar på att du ser mig som av en av dem som har sårat och hoppat på dig eftersom jag skrev ett mailinlägg, som jag vet att du tog åt dig av. Men anledningen var att en av mina vänner, Lite Odd verkligen mådde skitkass och var superledsen över den skit hon hade fått ta och jag tyckte att det fick vara nog. Överhuvudtaget. I min värld behöver man inte tvunget tycka lika för att respektera varandra som människor. Och i mina ögon är ingen oskyldig i det här och ingen är egentligen heller skyldig. Så varför bara inte försöka stryka ett streck över den här olyckliga skiten och se framåt istället. Det var aldrig min mening att såra dig eller någon annan, och jag fick själv en del skit som fick mig helt ur balans ett tag där. Men samtidigt är det väl smällar man får ta om man sticker ut hakan. Fast hellre det än att sitta i ett hörn och hålla käften med sin åsikt... eller hur? :o) Kram!

  SvaraRadera
 21. Egentligen vet jag inte riktigt vad som har hänt.
  Försöker läsa mellan alla rader..
  Jag hoppas du fortsätter att blogga för du har en underbar blogg.
  Vackra bilder och olika fina kombinationer.
  Jag har några synpunkter som du kan ta med dig på OM:s möte på torsdag:
  Odd mollys blusar/tunikor i storlek 4 borde ha någon extra cm i ärmarna.
  Koftan #200 Kettle coat, pärlorna trillar av.
  Betalar man 3500 kr för en kofta ska väl pärlorna inte trilla av?
  Hoppas det finns tillfälle att ta upp dessa frågor.
  Tack snälla på förhand!
  STYRKEKRAM

  SvaraRadera
 22. Kommentar till mitt inlägg..
  Tänker på bla Remix blouse och den nya fina blusen Avalon tunic.
  Kram

  SvaraRadera
 23. Jag har varit tyst... inte för att jag inte håller med dig, utan mest för att jag känner att det här "inte är min fight", jag är ju ingen OM-bloggare.

  Men då är det väl kanske dags att ta bladet från munnen nu då istället: jag tycker du är så himla bra! Ta ingen skit som Grynet skulle ha sagt, det finns aldrig anledning att betala för dålig kvalitet och ett "tack" kostar ytterst lite- det kunde OM ha kostat på dig/er.

  Framförallt är det här din blogg- vill man inte läsa eller inte tycker som du så är det väl bara att klicka sig iväg nån annanstans.

  Stor kram till dig O du Odd Molly-ikon som faktiskt var den allra första jag läste och som därifrån gett mig oändligt mycket glädje. Kärlek till dig!

  SvaraRadera
 24. Vad bra att du inte stänger din blog, den är en sann inspirationskälla. Som jag skrivit tidigare; en blog med fantastiska budgettips varvat med dyra investeringar.

  Den trista debatten som jag förstår har rullat på har jag valt att inte delta i, pajkastning hit och dit intresserar mig inte.
  Därmed inte sagt att du gjort oss alla som älskar märket en stor tjänst genom att ta tag i tråkigheter som bristande kvalitet till diskussion.
  STORT TACK för den tid och energi du lägger ner för allas OM-älskares skull. Genom din blog har många fått göra sina röster hörda genom att skriva kommentarer där du tagit upp till debatt. Jag är övertygad om att du vet vad många av oss tycker och därigenom kan representera en stor kundkrets. Det ska bli spännande att få läsa hur det gått på mötet.
  Jag hoppas och önskar att du har lite energi kvar för oss som läser din blog. All cred till dig, vackra och starka OM-holic.

  SvaraRadera
 25. Strunta i alla elaka kommentarer och stå på dig. Du har rätt att säga och ventilera vad du vill i din egen blogg. Jag tycker att du gör en strålande insats, kommande mötet med Odd Molly tex, jätte värdefullt för alla oss! Varför ska alla börja gnälla om allt, förstår verkligen inte det. Du har en sådan fin och inspirerande blogg hoppas VERKLIGEN att du fortsätter att blogga.
  Styrkekramar:-)

  SvaraRadera
 26. Vilken stor sak allt blivit. Jag har inte koll på allt som skrevets i bloggar eller mail, och nu tror jag inte ens jag vill veta. Vad jag har förstått är att allt detta inte kan vara en persons fel, men en blandning av olika åsikter, olika sett att uttrycka sig på och 1000 missförstånd. Jag kommer att fortsätta läsa din blogg, för du inspirerar mig.
  Kram

  SvaraRadera
 27. Sluta inte skriva och inspirera! Jag skulle verkligen sakna din blogg!!! Lycka till på mötet med Odd Molly!

  Ska bli spännande att läsa hur det gick!!!

  Många kramar!!!!

  Lotta

  SvaraRadera
 28. Fortsätt med din blogg precis som den är. När jag fick mitt första Molly-plagg i julklapp förra julen.googlade jag på Odd Molly och hamnade på din fantaskiska blogg. Efter det har jag varit inne var och varannan dag och du är så inspirerande.
  Ha en bra kväll/Å

  SvaraRadera
 29. Hej. Jag vill bara säga att din blogg är glädje och inspiration för mig. Jag kan använda din rika och generösa blogg som ett sökarkiv och jag tycker du gör ett superbra jobb. Kan vara skönt att höra, även om det ofta är de tråkiga och elaka kommentarerna man minns!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 30. Malenamis mamma14 mars 2011 kl. 20:05

  Tänkte på dig flera gånger under helgen och undrat hur det kan bli såhär.
  Hänger inte riktigt med i alla svängar och vad som hänt.
  Men förstått att nån vill såra.
  Och det är svårt att inte bry sig om elaka kommentarer och allt det övriga.
  Jag hoppas så, att ni får en fin torsdags-eftermiddag
  och kväll.
  Kram till dig.

  SvaraRadera
 31. Ja, verkligen storm i ett vattenglas. Många åsikter hit o dit, men några jag reagerat över (vet ej vems) är tex att OM ska skriva till bloggare o säga hej?!? Varför ska de göra det? Finns ju hur många bloggare som helst!
  Och bara för man har en stor blogg så ska man väl inte få svar snabbare från kundservice.
  Tycke inte heller OM ska ta råd av bloggare hur plaggen ska se ut, även där- varför skulle de?
  Men dålig kvalitet är ju väldigt bra om det uppmärksammas.
  Sen verkar det helt enkelt som du råkat ut för avundsjuka, tyvärr.
  Men sluta inte med din blogg, den är bra :)
  / Hanna

  SvaraRadera
 32. Gulliga gulliga Du!!
  Du har en fantastiskt inspierande och positiv blogg. I love it! Blir verkligen glad av den så fortsätt blogga.
  Som jag skrev till dig i mail tidigare tycker jag kvalitetsfrågan är viktig att ta upp. OM är så pass dyrt att man kan kräva en bra kvalitet. Tycker inte riktigt att man kan jämföra med KappAhls kläder det är ju en avsevärd prisskillnad dem emellan. ( Nån tog upp detta i nåt inlägg nyligen)
  Ha en bra kväll!!
  Kram

  SvaraRadera
 33. Jag tycker din blogg är ärlig, snygg och inspirerande, men framför allt är den DIN BLOGG. Antalet Molly-bloggar har ju ökat i omfattning under tidens gång och det är svårt om inte omöjligt att hinna vara med överallt. Det viktiga för mig som läsare är att jag trivs och känner gemenskap, glädje och framför allt inspiration i de bloggar jag väljer att besöka. Naturligtvis blir bloggarna lika olika som antalet blogginnehavare och så ska det också vara. Jag tror inte på att man som läsare till vilket pris som helst måste uttrycka sin åsikt, även om det är fullt tillåtet. Vi pratar ju trots allt om ett klädmärke som vi i grund och botten gillar eller älskar. Om man sedan inte håller med om det som skrivs så är det stor skillnad på att "trycka till" bloggaren mot att uttrycka en konstruktiv åsikt om plagget eller OM som företag. Man måste skilja på sak och person och till syvende och sist är det ju Blogginnehavaren som lägger ner sin dyrbara tid och bjuder oss läsare på en del av sin vardag med dessa plagg och annat. Om en blogg inte faller mig i smaken av en eller annan orsak är det ett lätt val att avstå eller åtminstone låta bli att snabbt lägga en kanske ogenomtänkt kommentar som sårar. Detta är min åsikt som läsare av OM-bloggar under en lång tid tillbaka. STOR Kram!

  SvaraRadera
 34. Vishet och Energi till dig i massor. Jag älskar din blogg och vill fortsätta läsa och inspireras och ta del av alla plagg och alla råd och tips och riktlinjer du delar med dig av.

  Du är en riktigt bra trendsetter och du borde jobba som stylist eller designer! Så var det sagt!

  SvaraRadera
 35. Jag har långt ifrån läst alla inlägg och medvetet hållt mig utanför. Tråkigt att en debatt med väl motiverad kritik som riktas mot ett företag ska mynna ut i en diskussion med personliga påhopp och negativ stämning i en annars fin och inspirerande "värld". Jag håller fast vid min tro att det mesta i denna härvan bygger på rena missförstånd och att alla är olika och därför tolkar samma text på olika sätt och ibland blir det inte den tolkning författaren tänkte sig, tyvärr. Hoppas verkligen du fortsätter blogga! Du med flera som bloggar om odd molly och annat mode ger mig så mycket inspiration :) Lycka till med mötet, jättebra att det blir av, att de vill lyssna på representanter från konsumentsidan!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 36. Hej du, när jag skrev mitt inlägg "Kolla era Ninotchka Dress" var det med en lite klump i magen. Jag har visserligen få läsare men insåg ju att det faktiskt var offentlig kritik även om jag skrev att jag älskar klänningen och av den anledningen ville ha den kvar. När du sedan tog bladet från munnen ordentligt reagerade OM och den här fantastiska möjligheten till direktkommunikation öppnades. All cred till dig för det du åstadkommit! Jag ser fram emot mötet på torsdag.
  Kram

  SvaraRadera
 37. Säger som många andra.
  Fortsätt ge inspiration.

  SvaraRadera
 38. Fina du!! Jag har missat en himla massa jag också. Jag tycker att din blogg är super och är glad att du ska fortsätta. Jag förstår inte vad folk vinner på att vara elaka.

  Kram

  SvaraRadera
 39. Jag vill också ge lite uppmuntran. Din blogg har blivit min favorit, trots att jag inte köper så mycket OM. Den är en oas i vardagen.
  Jag tycker verkligen att det är lågt att ge sig på människor som vågar säga ifrån och ha en åsikt. Man kan säga att man inte håller med, men det ska ske med respekt. Personangrepp och nedsättande kommentarer tycker jag enbart säger något om dem som uttalar dem.
  För mig är det härligt med en kvinna som du som vågar. Vi kvinnor är stora konsumenter. Klart vi inte ska låta oss luras eller bara tiga när vi är missnöjda.
  Snälla, fortsätt våga!

  Kramar

  SvaraRadera
 40. Jag får skylla på helgarbete & kanske väl är det, när jag bara läst några inlägg med denhär stormande diskussionen. Annars "gillar" jag att framföra "min mening" & vara med i diskussioner. Synd bara att det blev en negativ & sårbar reflektion av allt...


  Iallafall, ville bara säja att det är SUPER att du fått till en TRÄFF ! Jisses Amanda ! Ser fram emot ett låååångt inlägg på torsdag :-)
  Fråga gärna var dom får sina överarmsmått ifrån ;-)

  SvaraRadera
 41. Du vet var jag står - bakom dig till 100%. Det är tack vara dig som Odd Molly har vaknat och bjudit in till kontakt! Vi andra ska bara säga TACK och slut upp att visa avundsjuka och falskhet. Du ska absolut fortsätta blogga, det skulle bli så tomt och trist utan dig.

  KRAM fina

  SvaraRadera
 42. Du har fått massor av kommentarer men jag vill gärna säga några ord med, för jag är så glad att du och din blogg finns! Jag läser många olika typer av bloggar, ratar dock de som är "storbloggare" (utanför Mollyvärlden dvs) - snacka om att pajkastning är vardag på många såna. Det blir liksom en blogg plus ett forum bland kommentarerna som lever ett eget liv... Jag är ingen Molly-tjej till 100 och det har jag lärt mig genom dig och några till. Men det är ju bara så positivt för jag har upptäckt så många andra märken, den stil som jag alltid gillat och se alla de detaljer som finns. Jag är så glad och tacksam för det. Sen på köpet förundras jag över den Mollymagi som finns, hur många som lägger ned galet med pengar på sina kläder, men samtidigt gör det med så stor kärlek, och det är vanliga kvinnor, mammor i olika storlekar och yrken, som man kan identifiera sig med. Supercoolt! Det har känts ok att läsa din blogg även fast man inte är med i någon nära krets, en del bloggar kan kännas som att de vänder sig till och talar endast till utvalda personer, du förstår kanske vad jag menar. Så skaka av dig det tråkiga, tänk på att detta är ett ganska så entonigt socialt media som knappt existerade för 10 år sen men enormt slagkraftigt, så ta med alla goa åsikter till Odd Molly och det ska bli spännande att få höra fortsättningen!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 43. Då jag ser dig på torsdagen skall jag krama dig hårt och länge - har saknat dig så!
  ❤ ❤ ❤

  SvaraRadera
 44. Hej!
  Jag är ofta in här och inspireras av dina härliga bilder och fina blogg! Jag tycker att det är synd att det *alltid* ska finnas såna som vill förstöra och trycka ner. Du har lyckats få till ett möte med OM och det tycker jag är kul! Ta vara på det och ställ frågor och (kanske) krav? Jag kommer hit igen! Ta hand om dig! kram

  SvaraRadera
 45. I gårdagens (15/3) nya hundprogram med Claudia Galli, hade både hon och mamman i familjen på sig OM-kläder, det är kanske något att ta tag i. Är det att OM-plaggen har hamnat på var mans kropp, som det blir så infekterat? Jag tycker det bara är fint jag!

  Helena

  SvaraRadera
 46. Hej Helena: Jag tycker bara det är roligt när jag ser odd molly-plagg på andra. Ingen bär samma plagg likadant så det finns ingen risk att jag i varje fall känner mig likadant klädd som någon annan bara för att man har Odd Molly på sig. Värre är det väl när alla på arbetsplatsen går omkring svart/gråklädda ;-D Nej, när jag vänder mig emot massproduktion är det när det sker på bekostnad av kvalitetssäkring och uppblandning av materialen.
  Ha en fortsatt fin dag!!
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER