onsdag 2 mars 2011

DRÖMKLÄNNINGEN: BY TI MO

Finaste Odd Molly syster Sanni Bus hade denna klänning på sig i ett inlägg och jag föll som en fura. Efter att ha letat lite överallt på nätet och insett att den var slut i min storlek frågade jag henne om hon kunde tänkas kolla om den fanns kvar i butiken där hon själv handlat sin. Hon tog sig redan nästa dag och inhandlade den till mig (med sina egna pengar) och bad butiken skicka den till mig samma dag vilket de gjorde. Otroligt fin service!! Men vilken kvinna, Sanni Bus alltså, som gjorde detta för mig. LOVE YOU SWEETIE!!!


Här ser ni att jag bytt ut bandet i midjan mot ett fint band i satäng i samma färg. På detta sätt blir klänningen mer festlig tycker jag.


Klänningen jag har på mig är storlek M och den har mycket volym i kjoldelen men är ganska figurnära i midjan och kring den övre magdelen varför man inte ska ta för liten storlek i denna. Jag provade även en i storlek S men då satt den tajt över magen, vilket INTE var smickrande ;-D

Älskar spetsen som skymtar fram i den fastsydda underkjolen.

Här ser ni klänningen i dess orginaltappning.


Här testar jag tillsammans med vackra TEA jacket som är i EXAKT samma färg. Gillar den bättre med det fina bandet runt midjan annars blir man bara fyrkantig.

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll! Ska försöka få till en tävling om jag bara hinner ikväll annars får det bli imorgon.
KRAM!!

16 kommentarer:

 1. Åh vad fin du är i den
  Jag har också sett den men vet ej vart man kan hitta den
  Jag behöver nog en L eller om den finns iXL, vet du vart ? samt vad är priset på den ?
  Maria i Gbg

  SvaraRadera
 2. Åååå så fin den är! Har också kikat på den men inte hittat min storlek heller. Blev super med sidenbandet och tea jacket. Romantiskt så det förslår :-)
  Tack förresten för ChillN tipset. Väntar med spänning att få se din innan jag slår till :-)
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Hej Maria: Jag har länkat till Butiken (den heter så) och du kan ju alltid ringa dit och kolla, de har superfin service och är något billigare än Factory som jag inte är så fötjust i. Annars har Factory i malmö denna också. Finns på m in butikslista och du kan även googla dem.
  KRAM och lycka till!

  SvaraRadera
 4. Åååååå vad fin den är! Passar dig perfekt! Jag klickade hem den jag med från Factory så fort jag såg den hos Sannibus och är sjukt nöjd! Den är dock lite lång på mig så jag måste korta av den innan jag kan visa den på bild. Njut av dit fina kap!
  Elle
  http://ellespinkbubble.blogspot.com/

  SvaraRadera
 5. Tack tack, jag har mailat butiken men är osäker på storlek, har även mailat Sanni bus för att kolla vilken storlek hon har, vi är nog lika
  TACK TACK
  Maria

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Oj så vacker denna kombo är, älskar klänningen med Tea jacket över. Superflott! Jag håller helt med dig att det är snyggt att markera midjan, ser mycket kvinnligare ut så.

  Kan nog inte bli mer Du :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Lite storleks tips! JAg har köpt en klänning hos Butiken som de skickade. Jag har 3 i Odd Molly och 42 annars men tog en M i denna TiMo klänning vilket blev perfekt!
  Maria

  SvaraRadera
 8. Hej Maria2: Jag som är en normal storlek 38/40 och har storlek M i min som du ser på bilderna. Har överhängande Odd Molly storlek 2 i min garderob. Beror nog på hur tajt man vill att den ska sitta antar jag. Tog först storlek S och tyckte att den satt tajt över midjan och magen...inte smickrande. Den här modellen ska ju vara lite vippig i kjoldelen tycker jag.

  SvaraRadera
 9. Så fin du var i den! Tyckte också att det var sommarens vackraste klänning :-) Tyvärr försvann jag verkligen i den jag provade, alldeles för lång trots XS.

  God kväll!

  http://oddmollytigern.blogspot.com/2011/02/by-ti-mo-sommarens-sotaste-en-spetsdrom.html

  SvaraRadera
 10. Å vilken söt klänning, sitter perfekt på dig! Den påminner om min mammas brudklänning från 50-talet!

  SvaraRadera
 11. Hejsan

  Helt underbar kombo
  Du passar perfekt i klänningen.

  Ha en bra torsdag

  Kram

  Sussi

  SvaraRadera
 12. oj vad jag skulle vilja ha den klänningen.måste kolla om jag hittar den online :D h.www.bimbofashionblogg.fi

  SvaraRadera
 13. Hej,
  Du har inte tröttnat på din klänning ännu så att det finns en chans att få köpa den?
  Kram
  Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Stina, Tyvärr denna klänning kommer jag aldrig att tröttna på. ;-)

   Radera
 14. Nä förstår det...ingen annan heller tydligen för jag hittar den aldrig på Blocket och Tradera =)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER