fredag 25 mars 2011

NÄR ODD MOLLY ÄR SOM BÄST: HAWTHORNE BLOUSE

Idag fick jag ett efterlängtat paket! Odd Molys Hawthorna Blouse i vitt/svart i storlek 2 från blixtsnabba COUNTRY DREAMS. Ett sånt OTROLIGT fint hantverk, älskar varenda detalj. Priset på nästan 2.000 kronor känns OK när man tittar på detaljerna och passformen. Doftar ljuvligt och tygget känns gediget, som förr ;-D
Ni får ursäkta att ni får se mig i endast underklänning med det vad det jag hade under min klänning och jag var ju tvungen att slänga på mig denna skönhet direkt!

Siden/sammetsbandet är jag inte HELT förtjust i men den går ju enkelt att byta ut om jag vill senare.

Vackra, vackra detaljer.Ser ni vilken vacker rynkning det är på baksidan....LOVELY!

Håret står ut åt alla håll efter en tuff sista dag med mycket som skulle fixas och hinnas med och sedan hämtnig på dagis och skola....är slut men sippar nu på gott vin och tänker koppla av resten av kvällen.
Glöm inte erbjudandet från CREATIVE LOUNGE som ger er 15% rabatt på HELA KÖPET fram till söndag ;-D
Ha en mysig kväll, nu ska jag snart bänka mig framför "Lets´s Dance".
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Den är fantastiskt fin! Kan bara hålla med om att detta doftar Odd Molly när det är som bäst. Jag hade ju förmånen att se denna godbit IRL när Ninna köpte sin powder-färgade i Stockholm och den är så kvinnlig och snygg i skärningen. Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Sara Mia: Visst är den bara så ljuvlig? tror man inte om man bara ser på produktbilderna eller ser den hänga på en galge. Sälv är jag mer för krispiga färger så jag är såååå glad att jag lyckade hitta den vita.
  Ha en fin helg! Det var verkligen roligt att få träffa dig IRL i Stockholm.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Åh!!!! Har inte sett den vita och den är gaaaaalet vacker. Jag hittade en söt mollyblus i gammaldags kvalité m samma slags broderier så jag får hoppa nu, mammabudgeten är ju som bekant inte direkt skapad för gränslös shopping...men ack vad vacker och SÅ rätt av dog att välja den i vitt!!!! Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 4. Superfin, den passar dig som allt annat superbra :)
  Tänkte om du som har bra koll på festkläder med stil kan hjälpa mig.
  Jag ska på en grej med jobet, ca 100 pers kanske och står kavaj i inbjudan, dock börjar det redan på eftermiddagen så man vill ju inte se alltför uppklädd ut samtidigt som det måste funka på kvällen.
  Det enda i OM väg jag har som jag kan tänka mig är Numph dress i cherry, med en spoiler eller dolce under och köpa något snyggt spetslinne. Men det är ju massor av färger så kanske inte passar?
  Vore jättesnällt om du har tid att tipsa om lite bra klänningar i ett inlägg :)
  Tack för en toppenblogg.
  Mvh S

  SvaraRadera
 5. Åh, tyckte den var det finaste plagget i denna kollektion! Precis som du säger gedigen och som förr:) Önskar er en skön fredagskväll! Kramar!

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt vacker! Vitt igen - det är verkligen din färg :-)
  Ha en skön helg! Kram

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt fin, du klär verkligen i den vita! Ha en trevlig lördag
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER