fredag 11 mars 2011

DAGENS ODD MOLLY - AVALON TUNIC & SWAIN TWEED COAT

Hej alla fina läsare därute! Tänkte dela med mig av min dagens outfit inför kvällens middag med maken ;-D
Denna har jag köpt i storlek 2 efter min provning på TinTin Style som har denna vackra tunika. Den är liten i ärmarna där brodyren sitter men inget jag lider av, dock synd att det ska vara så. Lite marginal hade inte varit fel.

De dumma tofsarna som släppte har jag tagit bort helt från min tunika, tyckte det blev bättre dessutom utan dessa.

Idag har jag dessutom min fina Swain Tweed Coat på mig, även denna i stolek 2 (ja, den är figurnära men sitter snyggast i storlek 2 på mig). Den är verkligen ett konstverk!

Ja, ni ser själva de vackra detaljerna. Tur att det INTE är fransar på denna ;-D

Här kan ni även se den fina ryggen. Tyvärr fotad i en provhytt men så blir det ibland (man tager vad man haver;-)

Tri Knit scarf över för värmens skull, den värmer gott kan ni tro. Ett av mina absoluta bästa köp, trots att den luktade unket när den först anlände. Lyckades vädra den så nu doftar den bara Odd Molly-holic ;-D
Ha en underbar helg därute! Nu försvinner jag för kvällen!! Missa inte morgondagen, då avslöjas vinnaren av ett fint Ester Elenora plagg!!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Vacker som en dag som alltid hj'ärtat

  SvaraRadera
 2. Jag tror att dina bilder figurerar i en traderaannons som inte är din här:

  http://www.tradera.com/Underbar-Odd-Molly-a-one-silk-sleeveless-blouse-stl-2-auktion_162403_129347400

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni haft en mysig kväll :-) Det har vi haft!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hej hej!
  Du har en jättefin blogg - mycket informativ för oss som tycker om mode. Tack vare dig hittade jag Provrummet och Chill Norway. Jag är i grunden en Noa Noa fantast men tycker att deras design tappat en hel del. Jag har några Odd Molly plagg men är förvånad över den stundtals dåliga kvalitén. Det är nästan oförskämt att sätta de priser de gör i förhållande till detta. Så bra att du reagerat! Heja till dig! Soliga hälsningar från norrbotten

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER