måndag 28 mars 2011

VACKRA SHIVERS DRESS FRÅN ODD MOLLY

Idag fick jag mitt efterlängtade paket från finaste Malin på deepFLING har väntat lääääänge på detta paket och jag är så glad att den äntligen kommit fram. Det är helt klart billgare att handla från DEEPFLING och det går relativt fort att få varorna (10-14 arbetsdagar). Det är ett litet konstverk men måste erkänna att den även känns otroligt ömtåligt och väldigt opraktisk :-(
Detta är verkligen en finklänning som ska användas vid speciella tillfällen och för den prislappen känns det som att den borde vara något mer gedigen i material och arbete. Jag har tyvärr redan upptäckt lösa knappar, sömmar som gått upp och trådar lite här och där som inte blivit ordentligt fästade eller bortklippta. För den prislappen (ligger kring 3.000 kronor här hemma har jag för mig) som denna faktiskt kostar borden denna var i toppskick när man packar upp den. Trots dessa detaljer är klänningen ett konstverk men ett bräckligt sådant. Här får ni lite bilder av denna skönhet, direkt från påsen och dvs ostruken. Denna klänning gör sig dock bäst i struket skick, skulle jag tro. Lovar visa bilder på detta också så snart jag hunnit med detta. Min klänning är storlek 2 och den är ganska liten i storlek. Hade kanske passat bättre i storlek 3.

Vackraste Shivers Dress med Odd Mollys standardunderklänning, ett måste under denna väldigt tunna klänning med en tunn,tunn underkjol som är inbyggd i klänningen.

Denna vackra måste verkligen strykas.


Här ser ni hur genomskinnlig den är och hur den flärpar.


Ni får se mitt morgonruffs....beklagar, kunde inte motstå att prova den.
Här gör jag ett försök till att visa er den fina ryggen

Här tillsammans med vackra Lotta Lotta Coat i Powder

Här med fina Grandmas coat i lite powder från föra säsongen.
Hoppas ni får en lika fin dag som jag idag! Solen skiner och värmer, nu är våren snart här på riktigt.
KRAM!!

14 kommentarer:

 1. Den ser väldigt söt ut och ihop med Lotta lottan är det full poäng!

  Njut av dagen!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Ååå vilken sockerbit till klänning, så fin!! Du ser helt strålande vacker ut i den! En dröm att ha vid fiiiina tillfällen;)

  Kramar fina tjej!
  Adela

  SvaraRadera
 3. Oh så vacker den är. Vilka härliga färger! Jag är sugen på denna i vintage berrý, men har handlat för mycket nu så det blir till att hålla igen!
  Även här skiner solen idag. Härligt!
  Kram

  SvaraRadera
 4. ÅH så snygg! Men varför måste man ha underklänning under precis alla klänningar från OM??? Kan de inte göra någon snygg där man slipper det????

  från en som älskar den klänningen, men valt bort den just för att man måste ha underklänning under...
  AnnaSC

  SvaraRadera
 5. Åhh, jättefin klänning.

  SvaraRadera
 6. Hej, klänningen kostar 2999:- på Folk malmö och inte 4000:-

  SvaraRadera
 7. Ååå den ser jättefin ut! Jag väntar med spänning på min (som jag också beställt från Deepfling)
  Jag tänkte ha den på ett bröllop i sommar :)

  SvaraRadera
 8. Hejsan

  Verkligen en vacker klänning.
  Ja man tycker ju att den ska vara klar då man får den. Tanke på prislappen. men fast om den hade kostat 400 kr hade jag nå tyckt att den skulle ha varit klar.
  Den passar till allt. Och du passar perfekt i den.
  Och som du skriver, bara till spec tillfällen som man kan använda den.

  Ha en bra måndagskväll
  ska nu bänka mig framför tv:en
  Krammiz
  S

  SvaraRadera
 9. Malenamis mamma28 mars 2011 kl. 20:06

  Helt underbart vackert!

  SvaraRadera
 10. Väldigt vackert men om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt om det är riktigt du. På håll/ foton ser den inte speciellt arbetad ut alls, men jag har på bilderna svårt att tex se broderierna. Vacker färg dock. Jag tycker Chill N klänningen i vitt, eller Ester elenoraklänningarna du visat är mer " du", och med tanke på det du skriver om kvalitén så...nja. Men det är min högst personliga åsikt! Kram

  SvaraRadera
 11. Vilken vacker klänning, fina kombinationer!!

  Nu är det så att du och din blogg är ensamt ansvariga för mitt plötsligt uppkomna intresse för Odd Molly...... ;0) och inför mitt stundande första köp undrar jag över storleken på Lovely knit koftan. Det fanns ingen att prova i butiken här i stan. Jag är i samma storlek som du, vilken storlek har du? Krymper de vid tvätt?

  Tack för den dagliga inspirationen!!

  SvaraRadera
 12. Hej Thérese: Va kul att dun "gillar" bloggen ;-D Jag har storlek 1 i mina Lovely Knit och de krymper inte nämnvärt i tvätt, dvs de i bomull, de i ull tvättar jag inte. De vädrar jag vid behov. Båda har dessutom en tendens att bli större/töja sig så jag tror storlek 1 blir bra.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 13. Tack för en fin visning av klänningen. Gillar kombom med Lottan, vilken storlek har du på den? Har för mig att jag provat en 2:a som satt fint på mig... Vill jaga rätt på en nu.
  Kram!

  SvaraRadera
 14. Superfin speciellt tillsammans med Grandmas coat!
  Ljuvt och tufft på en gång liksom!
  kram
  Kristina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER