söndag 27 mars 2011

VACKRA HAWTHORNE BLOUSE

Idag tänkte jag visa den kombon som nog kommer att vara den mest förekommande tillsammans med den vackra jackblusen från Odd Molly Hawthorne Bluse i vitt. Älskar verkligen hantverket bakom denna och jag är så nöjd att jag slog till på denna från COUNTRY DREAMS har inte sett den i så många andra webbshoppar och få fysiska butiker har tagit in denna.

Här tillsammans med ett fint bomulls & spetslinne från Mango och stretchjeans från Zara.


Även med ett par vita sommarjeans kommer denna att vara underbar och givtevis med blåjeans också. Tror denna kommer att bli flitigt använd i min graderob. Nu verkar det bara vara Wispy Blouse kvar bland mina TILL SALU plagg men jag lovar att snart fylla på med fler plagg. Har ju en ganska överfull garderob och några plagg till är på väg....hoppas de är här imorgon.
Ha en fortsatt fin söndag återkommer lite senare idag. Nu ska jag ut i vårvädret med Sessorna och leka ute i trädgården.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Hawthorne Blouse är verkligen underbar, det första jag är sugen på ur sommarens kollektion ...
  Funderar på att slå till på en ...

  Hur är den i storlek? Den får ju inte vara för tajt över bysten, jag vill gärna kunna knyta den så som du har gjort.

  NewYorker

  SvaraRadera
 2. Hejsan

  Som vanligt så snyggt.

  Ha en bra söndag
  Kram
  s

  SvaraRadera
 3. Hej New Yorker: Jag upplever den som helt normal i storlek med figurnära passform. Jag tog min normal storlek 2 i denna.

  Sussi: TACK!! Ha en fortsatt fin söndag!

  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar den där blusen. Så j-a fin! En framtida OM-klassiker.

  SvaraRadera
 5. Hej,

  Jag vill såååå gärna ha denna blusen. Tyvärr är den slut st.2 på country dreams och jag har inte hittat den i någon annan webb-butik. Vet du var man kan köpa den.

  Allt gott!
  Hälsningar Linda

  SvaraRadera
 6. Hej Linda: Beklagar men jag har inte heller sett denna blus i vitt i någon annan webb-butik. Kontakta Odd Molly och fråga dem vem som tagit in denna så kan du få en lista på återförsäljare i din nrähet som köpt in denna.
  Lycka till!!
  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER