onsdag 9 mars 2011

VACKER KLÄNNING FRÅN ESTER ELENORA - LISA

Här kommer lite bilder på ett fint märke som kan konsten att göra fina och prisvärda plagg: Ester Elenora.
Denna vackra klänning är supertunn i kvalitén och det behövs en underklänning under den men den är ljuvlig skön på och kommer att vara perfekt nu till våren/sommaren. Hahaha, jo jag vet att ni tänker: HUR SKA HON HINNA ANVÄNDA ALLA DESSA SOMMARKLÄNNINGAR? Jo, jag använder klänningar dagligen på våren/sommaren och långt in på hösten, så snart snön och halkan försvunnit ska de på igen.
Vackra detaljer!!

Fint fall och mjukt fint tyg.

Visst är klänningen ljuvlig?? Har Unique for you:s fina underklänning under.
Kostar 1.000 kronor och är väl värd den summan tycker jag. Min är köpt på FACTORY i MALMÖ som var en av de få butiker att ha denna kvar, tror även Miss Greta har denna kvar.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Åh, min favorit från Ester Elenora! Precis så snygg som på deras egna bilder!

  SvaraRadera
 2. Jag provade den idag i en liten butik här i Umeå....den passade perfekt....det blir ett inköp imorgon! ( får hoppas den finns kvar?)
  Titti

  SvaraRadera
 3. Den har jag också, superfin!!!Väntar på Maggie dress att ha under den,har köpt den från rara Frösötös!

  Ha en bra dag! Helénakramar

  SvaraRadera
 4. Den ser ju helt ljuvlig ut men jag undrar one size, hur fungerar det? För vilka tycker du den passar bäst?
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 5. Hej

  Så ljuvlig den är.
  Har funderat på den oxå, men One size. Kan det verkligen fungera för alla??

  Ha en bra torsdag

  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 6. Hej tjejer!
  Tack för alla fina kommetarer. Halvan och Sussi: man ska nog helst vara mellan storlek 38 och eftersom denna är lös i passformen kan nog även en storlek 42 ha den skulle jag tro. En liten 34-36 simmar nog i denna och en storlek 44 riskerar att den sitter för tajt åt kring byst och armar.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 7. Önskar så jag kunde ha EE men det funkar inte rikigt på mina 184 cm :-)
  På dig ser den ut att passa perfekt och det lilla pärlhalsbandet blir verkligen pricken över i:et!
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Eftersom Selected style har 20% i helgen så kikade jag på denna fina. Är lite sugen men undrar om den blir för tight på mig. Ser iofs att du skriver här ovan att du tror att en 42 kan ha den. Jag ligger nog på 40/42. Kanske ska våga prova?

  kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER