måndag 28 mars 2011

DARCIA WRAP FRÅN PROVRUMMET

Nu tänkte jag visa upp lite fina bilder på de vackra Darcia wrap koftorna från PROVRUMMET. Jag har två sen tidigare och jag älskar dessa, får alltid komplimanger när jag har dessa på mig. Har aldrig haft svårt att knyta dessa utan tycker det är väldigt enkelt att få till en snygg passform med denna. Här kommer bilder på den svarta och den beige/bruna.

Här i svart med Lacie tank under från Odd Molly. Priset för den fina Darcia wrap är 498 kronor och det är ett verkligt fynd! Sjalkragen är tillverkad av bomullsilke och ljuvlig.


Den brun/beiga är också superfin och jag gillar kontrasten mellan den ljusare sjalkragen och den mörkare koftan. Blir mycket snyggar med ett vitt linne eller blus under men det hanns inte med ikväll.

Sen tänkte jag visa lite bilder på Shivers Dress i struken version, mycket finare fall men fortfarande att man måste ha en underklänning under denna.

Här ser ni hur genomskinnlig den är.....


Otroligt vackert tyg och vackra detaljer. Detta är verkligen MIN stil, jag gillar bearbetade klänningar och denna är fylld av detaljer som jag bara älskar, dessutom är det min färg. Enda felet är som sagt att några detaljer behöver justeras.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Smaken är som baken och tur är väl det.Tycker inte alls om koftan.....men klänningen är ljuvlig på dig.
  /Lena

  SvaraRadera
 2. Håller med om att shiversen verkar vara din stil till 100%. Sååå fin på dig :-).

  Och darcia wrappsen är ju lovely. Snyggt matchat. Måste nog ta och använda min lite mer...

  Ha en underbar dag

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Hejsan
  Snyggt snyggt du passar i koftan.
  Klänningen har vackra detaljer.
  ha en bra tisdag

  krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 4. Love koftan i brunbeige! Är de svårstrukna undrar en som tvättar allt jämnt?:) såg shivers IRL idag. WOW vilket tyg, underbart. Men jag håller med dig om slutfinishen på detaljerna, jag såg också lite lösa trådar. Sen kan jag tycka att OM bör inkludera en lämplig underklänning i det priset! Ska bli spännande att se vad de hittar på prismässigt framöver, och om de ska skippa pärlor/ paljetter osv som kan lossna. Ps en fråga till från tvättomanen- hur gör du m tvätt av tex sexton dress, eller andra mollys med pärlor/ applikationer- funkar de i maskin? Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Mammaicity: Jag har tvättat mia Darcia wraps och det bara att hänga upp dessa efter tvätt och låta torka, man kan stryka sjalkragen om man vill. När det gäller pärlor brukar jag vädra så långt möjligt måste de tvättas brukar jag bara ta bort fläckar med galltvål, om jag tvättar tar jag finprogram, lägger den i tvättpåse och hänger upp försiktigt på tork.
  Lycka till!!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER