torsdag 24 mars 2011

DEN KLASSISKA TRENCHCOATEN.....

Jag ÄLSKAR kappor men framförallt snygga trenchcoats, ett mer klassiskt och användbart plagg finns inte. Har en hel del svarta och någon beige i min garderob. Man är alltid snygg och klädd i en snygg trenchcoat, oavsett vad man har under. Här är lite bilder på kändisar och hur dessa använder/bär sina trenchcoats.
Liv Tyler (med gympaskor....)

Jessica Simpson

Jennifer Aniston

Blake Lively

Angelina Jolie

Jennifer Lopez

Jessica Alba

Idag råkade jag få syn på de LJUVLIGA trenchcoaten som TINTIN STYLE tagit in från HUNKYDORY. Så otroligt kvinnliga och klassiska. Som vanligt med Hunkydory, så kostar dessa en hel del men dessa känns verkligen som en bra investering om man inte redan har en klassisk, kvinnlig trench i garderoben. Själv sitter jag på mina händer och försöker undvika att klicka.....Själv älskar jag svarta trenchcoats och har svårt att låta bli dessa....AAARGH.


Jag kan avslöja att det klickats hem ett par finfina plagg från Odd Mollys sommarkollektion och jag inväntar ivrigt att dessa snart ska dimpa ner i min brevlåda....hoppas de hinner hit innan helgen.
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Hej hej! jag är inne hos dig och kikar dagligen, får alltid finfin inspiration av dina fina klädkombos!!
  Vilken söt trench Hunky Dory gjort,
  kan tipsa om en i lite samma stil som finns i H&Ms onlineshop nu, även den har små fina volangkanter men även en riktigt trevlig prislapp på 499:- Budgetalternativ : )
  hälsningar Wanja

  SvaraRadera
 2. Hunkydory coaten var flott! Jeg var så heldig å finne en Chill N. pelican coat i army green til halv pris som jeg slo til på! Det er også en nydelig kåpe fremover med mange fine detaljer som kan anbefales. Syns den var finere enn på bilder jeg har sett hos f.eks tintin.
  Hege

  SvaraRadera
 3. Här är en till som älskar trenshcoat och äger allt för många som inte används. I vår blir det grå Spring coat för mig. Den känns faktiskt lite mer avskalad och fin, passar till jobbet.

  Köpte inte du en supersnygg svart vårkappa från CN eller minns jag fel?

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Här har du en till som älskar trenchcoats och andra dubbelknäppta kappor! Mina allra bästa kom från en sömmerska som sydde upp av Max Mara-metervara i olika kvalitéer..å-det måste jag ta upp igen. Oslagbart! Max Mara har haft de absolut bästa ytterplaggen kvalitetsmässigt, men kanske inte lika romantiska snitt...och till sverige kommer bara de allra mest konservativa MM plagg. Betydligt roligare spana på märket i Italien.

  Som vanligt har du plockat upp en godbit i Hunkydorykappan...UNDERBAR!!!!! den ska jag absolut hålla utkik efter på rean! Jag gillar min chill norway pelican coat i navy skarpt men den är mer än sommarkappa att ha över en sommarklänning (svensk midsommar tex) än en vårkappa som HD ser ut att vara...summa summarum...Hunky Doryn upp till realistan! :D tack för tipset! Kram

  ps ursäkta en blabbigt svar...kul att svamla :D

  SvaraRadera
 5. o PS...hellre en hel Hunkydorykappa för 4-5000 än 3 toppar...:D

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER