onsdag 2 mars 2011

EN HALV MILLION UNIKA BESÖKARE!!! DET SKA FIRAS!!

Kära läsare. I förra veckan kom jag upp i 500.000 unika besökare sedan bloggen föddes. Det måste bara firas! Helt otroligt att så många vill läsa min blogg och få inspiration, retas över mina inköp eller helt enkelt få tips. Jag är oerhört tacksam över att ni besöker bloggen och finner den intressant. Dessutom har har jag hittat nya vänner men samma tokiga intresse för mode. Som tack för detta kommer jag att ha lite tävlingar på bloggen. Ikväll ska jag försöka få ut min första tävling så var uppmärksamma ;-D
Tack för att ni finns och för att ni förgyller mina dagar med era fina kommentarer!
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Grattis!! Imponerande, och det är du värd - du har väldigt mycket fina kombos! Själv har jag just gått över 5000, men möjd med det :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Stort Grattis! Jag är blogglös, men läser dig nästan dagligen :)

  SvaraRadera
 3. Grattis snygging! Men det är ju inte så konstigt att vi gillar din blogg med alla fina foton och braiga tips!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Ojoj så många o så kul! Grattis till en fin blogg! Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Tur att jag kikade in just idag. Tävlingar får inte missas.

  Det där med en halv miljon unika läsare låter dock lite lustigt. Det är väl om du summerar antalet unika läsare dag för dag som du kommer upp i den siffran? Det är ju ganska många återkommande besökare varje dag. Inte bara nya.

  SvaraRadera
 6. WOW!!! Stort Grattis! Och det är klar vi gillar dina fina blogg. Alla veckra bilder och fina kläder ger ju mersmak!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej Äppelträdet: Jag har ett verktyg som heter STATCOUNTER och enligt denna är 500.000+ summan av ALLA mina besökare såväl FÖRSTAGÅNGS som ÅTERKOMMANDE. Men visst är det helt makalöst?
  KRAM!

  SvaraRadera
 8. Hej

  Men grattis!!! Det är väll kul, då får man en sorts uppskattning att man gör nåt rätt el fel:):)
  Jag läser din blogg varje dag och tycker att du har bra tips. Och forsätt med det. Man kan komma på saker som aldrig har drömt om själv att tänka på Och så kommer du fram med det Och man får en annan syn på det hela. Så perfekt!!!!
  Jag gillar din blogg så här stannar jag tills du knuffar ut mig.:):)

  Ha en bra Onsdag
  Många krammar
  En blogglös ej som gillar din stil & blogg
  Sussi

  SvaraRadera
 9. Skickar ett stort GRATTIS!
  Följer dig varje dag. Du står först på listan :-) och använder din blogg även när jag kikar in hos andra.
  Stort tack för inspiration och nöjet av att se dina combosar!
  mvh Jaana

  SvaraRadera
 10. Ja, precis! Varje besökare räknas ju en gång per dag.

  Men det är ju egentligen de återkommande som är roligast. Det hade inte varit så kul att ha haft 1000 nya besökare varje dag som alrdig återkom.

  Bra jobbat!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER