torsdag 3 mars 2011

FINFIN PROVNING HOS TINTIN STYLE

Idag tog jag en sväng förbi TinTin Styles fina butik och var tvungen att prova en hel del finningar. I första omgången tänkte jag visa upp en del Odd Mollysar som jag tidigare INTE hunnit prova. Behöver jag säga att jag föll hopplöst för en av dessa sötnosar och en del av de andra plaggen jag provade. Här kommer mina bilder på dessa fina Odd Molly plagg.


Avalon Tunic i White, storlek 2, pris 1.800 kronor. Precis som alla andra som provat denna så tycker även jag att den är snäv i överarmen där de broderat....lite synd kan jag tycka. Annars är denna normal i storlek. Har varit sugen på att prova denna efter att ha sett ett antal provningar på andra bloggar.

Risk för blodbrist, men vad gör man inte för att vara fin ;-D
ÄLSKAR alla detaljer på denna vackra blus! Superfin även om jag oroar mig för hur jag ska tvätta denna....
Ni kanske även ser vad jag passade på att prova på mina fötter....JAPP, svarta Prime Bootsen. Är sjukt sugen på ett par svarta men först ska jag spara ihop till dessa och hoppas de är kvar ;-D

Efter att ha försälskat mig i den vita var jag nu tvungen att prova den gråa.....OJOJOJ, vad jag tycker färgerna på denna är vackra. Dessutom känns denna lite mer användbar då man även kan ha den på höst/vintern. Hmmm, KÖPA BÄGGE?? Hehehe, nja....får lugna mig ett tag.Den här sjukt vackra väska i skinn från FAB var jag också tvungen att prova.....LOVE IT! Pris ca 3.000 om jag inte minns helt fel. Absolut prisvärd för den fina kvalitén.

Nästa blus ut var Odd Mollys Brownies Blouse i vitt, även här storlek 2. Helt normal i storlek och helt klart en mycket sötare blus tycker jag än den numera uttjattade (i mitt tycke naturligtvis) 327:an. Denna skulle kunna bli en favorit i sommar. Pris ca 1.000 kronor.


Under ser ni det fina Heart-linnet från by Ti Mo skymta fram. Perfekt under tunna skira sommarblusar. Lovar visa mer bilder på denna i mitt nästa provningsinlägg.


Nästa Odd Molly-plagg ut är en väldigt sött och enkel tröja från Odd Molly, Poppy Sweater, storlek 2 (normal passform) och kostar ca 1.200 kronor. Ett fint och enkelt plagg....nästan klassisk i sitt snitt. Hade missat att prova denna och blev riktigt förtjust i denna.
 Sen kommer ett omdiskuterat plagg som ingen riktigt verkar ha fastnat för: Odd Mollys Changeling dress. Inte det enklaste plagget som Odd Molly tillverkat när det gäller att få till en snygg passform. Tyckte den kändes aningen stor i storleken. Här provar jag min normala storlek 2.

Trots att den är söt på känns den inte helt klockren...kan inte sätta fingret på varför, det bara känns fel. Men den har fina detaljer och en rimlig prislapp för att vara Odd Molly på 1.700 kronor.
Det var allt för denna gången, imorgon ska jag visa upp en del superfina by Ti Mo plagg som jag lyckades prova hos TinTin Style. Vilken av ovanstående plagg tror ni följde med mig hem.....
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. En vit Avalon tunic följde med dig hem, tror jag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Eller en Brownie? Den var himla fin på! Kram och tack för provning!

  SvaraRadera
 3. Jag gissar på Poppy Sweater! Mycket fin tröja enl mig och känns som den behövs i vårgarderoben innan det hunnit bli riktigt varmt.

  Du är som vanligt ursnygg i allt!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Tack för (som alltid) fin provning :) Avalon i vitt?
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh du är lika vacker som alltid ! Tror att Avalon i grått och Brownie följde med dig hem... Kram

  SvaraRadera
 6. Tack för en fin provning! Skönt att se att även smala personer lider av övararmstrånghet på Avalon. De har helt enkelt tänkt fel.

  Köpte du 327-konkurrenten för en tusing? Eller blev det Avalon i grått?

  Kram

  SvaraRadera
 7. Tack för provningsbilderna. Alltid stor hjälp i djungeln. En vit avalon misstänker jag fick komma med dig. Super-duper-jättefin är den.
  Håller med om Changeling, fastnade för den på produktbilderna men ju mer provningar jag ser desto mer skeptisk blir jag. Är det en klänning eller tunika och hur bär man den? Knepig modell...Brownies blouse var ju verkligen jättesöt.

  Hoppas du får en riktigt trevlig helg
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 8. Såå tjusig du är!! Brownies blouse tänkte jag klicka hem,upplever du den snäv i ärmarna?
  Vet du möjligtvis var man kan få tag på Suiteheart minitank i blått?
  vet att du har en sådan:)
  Önskar dig en riktigt skön helg!
  Kram/kicki

  SvaraRadera
 9. Hej Kicki: Tyvärr vet jag inte var du kan hitta denna Suiteheart minitank då jag lyckades hitta min i Odd molly Butiken i Stockholm på 70% rabatt, kanske kan du ringa till Freeport eller Barkaby outleterna och kolla om Odd molly-butikerna där har något ex kvar. När det gäller Brownies blusen så är den inte snäv någonstans. Sitter fint på, så ta din vanliga storlek.
  KRAM och Lycka till!

  SvaraRadera
 10. Jag tycker att tröjan var riktigt fin och satt supersnygt. Kanske var det den du köpte. Hur som helst ser det ut att vara ett användbart plagg, och det passade bra på dig.

  Tack för all inspiration!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER