söndag 20 mars 2011

IDAG HAR JAG FÅTT SONA FÖR MINA SYNDER ;-D

Idag har det varit en intensiv dag, vi hade städning av huset, undanplockning, fikagäst på besök och sedan stupade jag och minsta prinsessan i sängen....vi sov ca 2 tim och var helt slut. Sedan har jag slösurfat på nätet med datorn på magen och liggandes i sängen ;-D
Vacker kappa från Chill Norway, pris ca 2.000 kronor


Visst är den fin?

Sedan har vi en mjukisjacka i finaste velour från samma märke för ca 1.600 kronor som jag definitivt skulle kunna tänka mig att ha på mig en dag som denna. 


Denna undeerklänning från by Ti Mo är bara såååå vacker i spetsdelen, denna kan jag definitivt tänka mig att prova.Den här Campomaggi väskan är HELT  UNDERBAR!!! Vill HAAAAA!! Men visst är prislappen häftig på ca 4.700 kronor.

Visst är dessa Prime Boots stövlar helt ljuvliga...lite Swedish Hasbeen över dessa tycker jag.


Dessa sötnosar fram Prime Boots även dessa är jag fortfarande kär i.....måste fundera om det är dessa eller de höga jag ska inhandla. 
Samtliga bilder är lånade från TinTin Style där ni även hittar alla dessa plagg/accessoarer.

Hoppas nu att ni alla har en fortsatt fin söndag!
KRAM!

8 kommentarer:

 1. ja en snygg väska, men ja lite saftigt pris. Tycker att min för strax under 5000kr är i saftigaste laget o då 47000kr nä lite väl mycket för en väska... men visst hade jag varit mångmiljonär.

  SvaraRadera
 2. Hej AnnaSC: HAHAHAHA, det blev en nolla för mycket bara, klar den inte kostar 47000 utan 4.700 kronor.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Alla som har primeboots verkar kunna gå oändligheter i dem, men de jag provat var så oerhört stela... Underklänningen var också fin!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Har haft primeboots i jordpuhsmodell att rida i sedan åratal och gick med dem i stan med- ja de är stela i början men anpassar sig t foten och blir underbart sköna sen. Ungefär såsom Rm Williams- de föredrar jag tom!

  Har köpt chillkappan för jag föll som en fura för den. Den är sååå söt! Passar perfekt till dina karin w sjalar i siden. Vågar inte ha en ömtålig sidensjal pga bebin men ju mer jag tänker desto mer vill jag ha just karin w. Har du prövat att tvätta dina? Hur funkar det? Annars är
  Kappan liiiiten i storlek och ganska tunn.

  SvaraRadera
 5. Hej Mammaicity: Har inte behövt tvätta mina sidensjalar ännu, men det kan ju inte vara några problem att tvätta med silkestvättmedel, tvättpåse och i silkesprogrammet, annars kanska handtvätt räcker. Galltvål tar bort ALLA fläckar enkelt och skonsamt så jag hade inte oroat mig över att köpa denna.
  Vet inte vilka Rm Williams är men jag håller med dig om Prime bootsen som bara blir skönare desto mer man använder dessa.
  Tack för infon om Chill Norway kappan ;-D
  Ha en fortsatt fin söndag!

  SvaraRadera
 6. Tack för tipset om galltvål! Nu kom jag på att hennes
  Sjalar är melerade också...vilket maskerar en del
  OM den skulle råka fläckas. Blir nog ett köp snart
  (och det är delvis ditt fel ;) )

  Tack detsamma- och tack för en otroligt inspirerande blogg!

  SvaraRadera
 7. Måste få fråga om HM kavajen (den gråa) som du provar i ett tidigare inlägg. Vet du om den fanns i fler färger?
  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 8. Älskar den mörka kappan med vita detaljer, så himla klassisk och fin. Även stövlarna gillar jag starkt men nu börjar det närma sig att jag ska inviga mina ljusa Primeboots, har inte velat smutsa ner dom i vår. Tokigt jag vet :-)

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER