fredag 4 mars 2011

SISTA ODD MOLLY SLÄPPET FÖR VÅREN - PROVNING

Idag har jag varit och provat "shivers-serien" och den underbara wunder lace dress. Här kommer en liten bildkavalkad. Måste erkänna att hela serien känns aningen tajt i storlekarna, endast wunder lace dress var normal i storlek. jag har genomgående provat storlek 2.
Shivers s/s dress, färg: vintage berry och storlek 2. Ganska liten i storlek, den passar precis men HELT OTROLIGT vacker. Pris 3.000 kronor. Ett varningens ord: man MÅSTE ha en underklänning, den flärpar och underklänningen som är inbyggd är helt genomskinnlig.


Japp, tagsen sticker upp lite diskret.....NOT, sorry.


'
Här har vi den LJUVLIGA wunder Lace dress....LJUVLIG!!!! SKA HA!

Dock vill jag visa er skillnaden mellan produktbild och IRLNi ser kanske att den genomskinnliga delen på klänningen är INTE så bred som man tror.Shivers shoulder dress, storlek 2. Pris ca 2.800 kronor. Vacker och väldigt figurnära men alldeles för dyr.
En av dessa kunde jag inte motstå, visar er senare. Ha en bra kväll!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Underbart fint på dig!
  Jag gissar på att wunder lace fick följa med hem? .-) Hoppas att jag hittar den i butik, annars får det blir en liten tur till Köpenhamn.
  Ha en skön helg!
  kram

  SvaraRadera
 2. Finfint! Underklänningen är ju superfin. Fastnade redan när jag såg produktbilden men ännu finare irl ju. Shivers klänningen är lovely men lite för oanvändbar för mig och till det priset. Jag har beställt Shivers blouse och hoppas verkligen att den inte blir för liten nu då om hela serien är liten för den verkar inte så lätt att få tag på...:-(. Såg du om den kommit in där du provade?

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!
  Så bra du passar i vintage berry!! Tack för fina provningarna, alltid bra för oss ute på vischan..
  Trevlig helg!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hej Vivvi: Shivers blouse är HELT normal och jag provade den i Odd Molly butiken igår. Dock var den verkligen INTE smickrade alls på mig så den släppte jag direkt.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Tack igen!!! Wunder Lace så klart :) Den måste provas i dag när jag röjer runt efter en Grandma som faktiskt passar!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Så mycket fint! Tack för provning. Blir lite tveksam till min förhandsbokade shivers dock :( Jag vill inte behöva ha underklänning och hoppas verkligen jag kommer i 1.an.... Annars får jag jaga något annat.
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER