fredag 25 mars 2011

ODD MOLLY FYLLER 9ÅR - GRATTIS!!

Tänk vad tiden går fort. Jag minns när jag köpte mitt första Odd Molly plagg, det var våren 2006 ("in Odd we Trust") och jag hade ganska nyligen fått mitt första barn (född 2004). Det var kärlek vid första ögonkast, precis den sortens plagg jag längtat och letat överallt efter. Lösa lediga och samtidigt vackra plagg. Jag kände mig vacker i Odd Molly trots att kroppen tagit en del stryk efter min första graviditet och jag var många kilo tyngre än tidigare. Det var nog detta som var nyckeln till Odd Mollys tidiga framgång att just kvinnor i olika stadier i livet, i olika åldrar och oavsett vikt kunde njuta av Odd Mollys vackra plagg och känna sig vacker och kvinnlig. För detta vill jag vara med och gratulera finaste Odd Molly och för den underbara gemenskapen som detta bidragit till bland oss tokiga Odd Molly-tjejer.
2007-års kollektion

Grundarna + VD:n

Hösten 2007Guldknappen 2008

2009-år kollektion samt öppnande av Odd Mollys egen butik på Humlegårdsgatan i Stockholm.


2010 - Odd Mollys samarbete med Helena Christiansen

Trots det senaste årets motgångar hoppas jag inneligt att Odd Molly kommer tillbaka, hittar tillbaka till sina rötter och att kvalité och prisbild blir bättre synkade framöver,det behövc. Vi är många som älskar detta märke och därför vill jag vara med och gratulera Odd Molly på fördelsedagen.

GRATTIS ODD MOLLY!!!!

Titta gärna in till Bina, Josanne och Lingonberry som även dem är med och gratulerar Odd Molly idag!

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hejsan

  Grattis till Odd Molly. Tänka sig redan 9 år. Tiden går fort. och så vackra kläder de har gjort.

  Och nu vill jag önska dig en trevlig fredag och helg.

  Nu ska jag börja med våfflor åt familjen så att de är klara tills alla kommer hem fr arbete & skola.

  ha de så bra sköt om dig
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Fin helg till dig med fina Sussi!! Våfflor får det bli ikväll känner jag ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER