måndag 7 mars 2011

CHILL NORWAY BREEZE DRESS IN DA HOUSE!!!

Idag ska jag bjuda på lite vackra bilder på en underbart vacker klänning som jag idag fått hem från finaste Carina på NANTUCKET. Var ett tag inne på att beställa wind top men avbokade den i sista stund efter att ha sett den IRL och insett att den var alldeles för rak för min figur. Breeze dress är normal till ledig i passformen, den ska vara lös i passformen. Jag har tagit storlek M i denna.
På närbilden av ryggen ser ni det fina tygets mönster och de vackra broderierna.

Under detta väldigt skira plagg har jag Tinas underklänning som ni kan hitta HÄR som passar perfekt under. Känns som den ultimata sommarklänningen. Lite mer ledig än den vackra Ester Elenora klänningen Sofia som jag också älskar. Dyr klänning, det är den med sina 2.400 kronor, men tyget är det som kostar och alla broderier och med tanke på all ODD MOLLY BAD WILL som Solsidan genererar känns Chill Norway som är helt klart trevligare alternativ för tillfället ;-D

Ja, man blir inte direkt mindre bakifrån med denna klänning men det kan jag leva med. Min vana trogen har jag satt ett fint band i midjan och tagit bort snörena i halsringningen. Jag kommer ALDRIG att snöra åt den i halsen, halsringningen är diskret som den är.


Vackra detaljer som vanligt!Så här ser den ut i sin ursprungliga version (dock fortfarande untan banden i halsen;-)
Hoppas detta är till hjälp om ni vill beställa en sådan. Dessa försvinner som smör i solen så om ni är intresserade bör ni skynda er. Carina har kvar i stolek L och XL har jag för mig.
Det var allt för idag. Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Otroligt vacker klänning! Tack för en fin blogg som jag följer dagligen, piggar verkligen upp i vardagen!

  SvaraRadera
 2. Tusen Tack för att du visar fina "Helouise" och hänvisar till mig igen!!!
  Sitter i mitt syrum med satin och spetsar i alla färger och syr underkjolar och underklänningar på löpande band. Man kan ha de sämre...

  SvaraRadera
 3. God Kväll!Underbar,underbar klänning och otroligt vacker på dig!

  SvaraRadera
 4. Jättefin klänning och vilka fina detaljer sedan!!:)

  Kraam från din nya Bloglovin-följare!:)

  SvaraRadera
 5. Fantastisk klännig på vackra dig!;)

  Kramis
  Adela

  SvaraRadera
 6. Otroligt vacker klänning på vacker kvinna :-) Tyckte den var rätt intetsägande ända tills jag såg dessa bilder. Gudomligt vacker

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 7. Så vakker du er!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER