tisdag 29 mars 2011

FJELLSTRÖM - SMINKTEST & SMINKTIPS

Idag har jag satt ihop ett litet inlägg om mitt favoritmärke för tillfället, vad gäller kosmetik. FJELLSTRÖM har prisvärt mineralsmink, finapenslar och jag har nu även testat deras PRIMER-produkter. Jag hade sedan innan Eye Primern som är underbar och nu testade jag FACE PRIMER samt Fjellströms mascara. CAMPADRE hade en kampanj för inte så länge sedan och då passade jag på att testa ett par av dessa paket som de satt ihop, där ingick bland annat mascaran.

Här ser ni Face Primern. 350 kr (det är den höga tuben med genomskinnligt innehåll), Eye Primern 159 kr (den lilla burken) och den fina mascaran 159 kr.


Jag har nu provat den i cirka en vecka nu och jag är väldigt nöjd med den. Man får en alldeles slät yta att lägga makeup på. Håller definitivt samma klass som t ex I.d. Minerals egen. Just denna är inte direkt billigare än andra likvärdiga märken men den är drygg och ger en fin yta som håller sminket på lats länge. Den innehåller 30ml precis som I.d. minerals egen variant.

Däremot är Eye Primern otroligt prisvärd och väldigt bra. Gör så att ögonskuggan håller hela dagen och ger en fin bas/lyster, denna kommer jag definitivt att fortsätta använda. Mascaran är dock den stora överraskningen. Den ger makalöst snygga ögonfransar och den varken smular eller kladdar. Jag har dock ett knep som jag ska dela mig av. Jag använder först L'Oreals Voluminous 5X mascara och sedan applicerar jag den fina mascaran från Fjällström. Under ögat, för att bli av med mörka ringar och dölja små rynkor/skavanker, använder jag Garniers Roll-On Anti Dark Circles, en otroligt prisvärd och mycket bra concealer för huden uder ögonen som dessutom är vårdande.


Då blir resultatet enligt följande!! TADA!! Ni ska veta att jag har väldigt bräckliga och inte särskilt tätta ögonfransar, så detta känns nästan som att ha lösögonfransar ;-D

Välseparerade ögonfransar med mycket volym för att vara jag ;-D
Imorgon återkommer jag med en finfin provning av plagg från LOVE FOREVER och lite kombotips.
Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Roligt att få höra lite om Fjellström. Vet du om produkterna är djurtestade eller inte?

  SvaraRadera
 2. Tack för tipsen!Jag gillar också Lóreals mascara........verkligen prisvärd och ger mycket färg och volym.
  Fina fransar får du till dina vackra bruna ögon ;=)
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 3. Hej Ann: en bra fråga, har för mig att de inte är djurtestade men jag är osäker, man kan gå in på deras sida och maila denna fråga.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Kul med lite hudvårdstips! Man kanske ska prova Garniers roll on. Mörka ringar har jag gott om ;-)

  kram

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Nu undrar då jag var man kan köpa Fjellströms produkter och om man kan beställa dem? De verkar ju helt "vill ha begär" bra! Tack så också för de övriga tipsen! Hoppas att de kan beställas!

  För övrigt kan man bara konstatera att det inte finns något tak på allt det vackra Du visar upp! Allt,ja allt!

  Kramar!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER