tisdag 29 mars 2011

ODD MOLLYS TIMELESS SERIE....LITE KOMBOSSAR

Tänkte vis er lite olka kombossar till Odd Mollys Timelesss serie. Har själv inte varit en flitig användar av dessa ÄN. Nu med snön utanför fönstret känns våren och sommaren återigen långt bort.....BLÄÄÄÄ.

Visst andas detta sommar? VILL DET SKA VARA VÅÅÅÅÅÅÅR! NU!


Idag snöar det IGEN utanför fönstret och våren känns än en gång bortknuffat.

Så här tänker jag mig att jag ska vara klädd i sommar, snygga mammelucker under som bara precis skymtar fram.
 Nästa kombo med Timeless klänningen är en lite tuffare look men svart väst, svart underkjol (Dolce Skirt) och med Odd Mollys nya Mesh Leggings i vintage grey i storlek 2 (de är rymliga i storleken).

Klännigen är ganska oformlig i modellen så jag gillar att ta fram midjan på denna på olika sätt.


Verkligen fina leggings, är sugen på att köpa dessa powder.

Känns bra i kvalitén, inte så ömtåliga som man skulle kunna tro.

Sedan har jag tgait fram Timeless linnet i grey och kombinerat denna med dolce kjolen under (uppdraget som ett linne/tubtopp) och över den fina koftan från Provrummet.Sedan gilar jag att kombinera olika stilar så här har jag satt ihop denna tillsammans med en svart kavaj. Gillar brytningen mellan strikt och leasure.Jag återkommer lite senare med en genomförd sminktest och med sminktips för er som vill!
Ha en fortsatt fin dag....trots kyla och snö.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. hej du 'alltid' lika tjusiga människa å vad jag känner mig som en lopploella när jag ser dina prydliga kombosar.

  Så får tacka för den snälla komplimangen hos mig, dn värmde :)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Oändligt vackra kombinationer du bjuder på och lite extra härligt med lite vårkänsla nu när det regnar och båser utanför fönstret.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt som vanligt - du är bäst på att kombinera! Har tänkt fram och tillbaka på timeless men inte slagit till än. Mest färgerna som inte är helt jag tror jag.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh den första kombon är helt underbar! Har sett att Provrummet snart kommer med ett par mamelucker, några du kommer testa?
  Jag väntar på ett par från Cream, det är rätt svårt att se på en bild hur de kan passa en själv upptill så det blir till att se...
  Gissar att det är ett plagg som blir rejält HOT till sommaren. Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Har sagt det förrut och säger det igen......du är helt otrolig på att fixa och trixa med olika band så det höjer outfiten.Timeless klänningen kan ju se lite rak och oformlig ut.......men inte på dig!Vråååååååålsnyggt!
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 6. Timeless klänningen växer och växer i mina ögon. Vid första anblick när den kom tyckte jag den såg "tältig" ut och skulle aldrig köpa den men ju mer bilder man ser på alla vackra människor som provar den i olika combos, desto finare blir den. Har blusen i serien och linnet är jag riktigt sugen på. Klockrent under kavaj som du visar.
  Tack för fina bilder återigen :-)


  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 7. Superfina kombos allihop!! Jag gillar speciellt den helvita, får mig verkligen att längta till sommaren.

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER