tisdag 8 mars 2011

Odd Molly Imperfectionist Cardigan & Dareme tank

Idag tänkte jag visa dagens outfit., en söt enkel kofta som heter Imperfectionist Cardi och som är BILLIG enligt Odd Molly-standard. Jag måste dock erkänna att jag börjar mer och mer snegla åt andra märken som Ester Elenora, Hunkydory, Loveforever, Chill Norway, etc....Idag var jag förbi Odd Molly butiken och reklamerade mina båda Ninotchka dresses, de hade båda två sprukit i sömmarna precis som FRÖSÖTÖS nämnt på sin blogg. Känns otroligt TRIST och jag känner mig OTROLIGT lurad.
Jag tror HELT ärligt att ODD MOLLY börjat gräva sin egen grav. Ofördelaktig marknadsföring, dålig kvalite, ständig höjning av prisenar, fullständig nonchalans mot bloggarna, Odd Molly-bloggvärlden och deras största kundgrupp: kvinnor mellan 30-50 år som de HELT struntar i verkar det som (alla modeller är pinnsmala och i bästa fall kring 20-års ålder). Imorgon ska jag visa upp en alldeles LJUVLIG Estre Elenora klänning: LISA. Ha nu en fortsatt fin KVINNODAG!!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Vilken söt kombo! Är väldigt förtjust i Dareme tanken trots att jag inte alls gillade klänningen. Tror du har rätt - vi börjar nog bli rejält trötta på skitkvalité på kläder med såpass hög prislapp! Jag är ju alldeles kär och galen i min Ninotchka så jag har mailat OM och frågat om de kan skaffa fram en felfri men inte fått svar fast det gått flera dagar. Också irriterande - på mitt jobb förväntas vi svara samma dag eller lägga in ett frånvaromeddelande så att det klart framgår att vi inte är på plats. Inser nu att jag är rejält sur - ursäkta uppsatsen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Äntligen! Tack för detta. Har ingen blogg men har börjat läsa dessa när jAg googlade dålig kvalité och odd Molly, för jag har reklamerat 70% av plagg jag köpt från märket. Riktigt uselt, orkar inte ens förklara det närmare här, men jag har tipsat plus-programmet och hoppas de tar upp detta för det är galet vad folk slösar pengar på usla varor och fortsätter göra det trots ständiga prishöjningar. Skulle vilja se en vanlig konsumenttestning av hållbarheten mot vanliga Kappahl el lindexplagg.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är himla tråkigt att ni upplever kvalité brister och att det ignoreras. Själv är jag fortfarande kär i Odd Molly, men jag har nog haft tur med mina plagg.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det tråkigt, man blir så besviken..jag har oftast haft tur med plagg, men ibland fått lämna tillbaka drömplagg och då blir man ledsen.
  Vad fin du är i koftan och dareme. Jag ska en tur till Köpenhamn på lördag och ska se vad som kan provas. Lite nyfiken på imperfektionist dress. Wind top som jag provade kan man dra i hop i modellen med ett snöre som sitter lite mellan bysten och midjan, även om den är rak i modellen. ( eller jag liksom :-)
  Kramar och må så gott!!

  SvaraRadera
 5. just den koftan du har på dig är ett exempel för mig. Jag blev ganska förtjust i den på produktbilden. Tills jag läste att det var 50% polyester. Något som jag inte vill i mina kläder. Det tycker jag också är ganska dåligt. /Maja

  SvaraRadera
 6. Jag håller med. Min första tanke med min nya kofta long frill tank är tex att knapparna nog kommer gnaga hål i garnet... Och då har man ju rätt låga tankar om OMs kvalitet. Jag håller även med om bristen på intresse av bloggare. Jag tror att OM helt enkelt har den policyn att dom inte ska söka upp folk och marknadsföra utan folk ska hitta dom. Det blir dock stora kontraster jämfört med andra leverantörer som visar uppskattning för att publicitet dom får... Jag gillar fortfarande OM men jag hade inte köpt aktier i företaget om man säger så....

  KRAMAR

  SvaraRadera
 7. Bra att du skapar debatt! Som konsument tycker jag att man ska var kritisk och det är så lätt att förälska sig i OM kläder att man lätt blir blind!
  Kram!
  ps, lika spännande att se nya märken här, som Ester Elenora tex...ds

  SvaraRadera
 8. <3 jag är inte så imponerad av denna kollektionen men av två plagg jag köpt har det varit två fel. Trasig jeansjacka och fläckig Canna cardigan.. (den senare har jag dock fått ny och är tokkär i) Det finns så mycket annat fint och det vill till att plocka russin ur kakan, det tycker jag du är väldigt bra på!

  KRAM du vackra!

  SvaraRadera
 9. Hej

  Nä va trist.

  Men vilken tjusig kombo du har satt ihop. SÅ avvis på dig.

  Ha en fin onsdag

  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 10. Är också väldigt sugen på att reklamera min Ninotchka dress som också spruckit i sömmarna. Vet du om det går att göra direkt till HK? Brukar alltid spara kvittot men kan inte hitta det..

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER