söndag 20 mars 2011

EN UNDERBAR KVÄLL....

Igår var en av de bästa kvällar på läääänge. Min vackra vän MALENAMI var på besök med sin stillige och trevlige make, kärleken (som hon själv kallar honom på bloggen). Ett vackrare och trevligare par är svårt att hitta, Brandgelina släng er i väggen ;-D Vi hade så trevligt så tiden flög sin väg, idag får vi böta för det men det var värt varenda minut, kl. 04.00 kom vi i säng ;-D


Mor och döttrar hade gjort sig fina kvällen till ära.

Redan första gången jag och Malenami träffades så klickade vi. Trots att vi skiljs åt utav ett hav, ca 10 år i åldersskillnad, trots att vi befinner oss i olika faser i livet och har totalt olika bakgrunder så finns där ett band som knyter oss till varandra. Varje gång vi ses, oavsett hur lång tid som gått, känns det som om det bara var igår vi pratade/sågs sist. Tack kära vän för denna underbara vänskap,den är en ljuvlig skatt som jag lovar att vårda ömt. Hälsa familjen (särskilt vackra mamma) på andra sidan havet.
Idag blir det en intensiv dag....ska försöka återkomma lite senare idag med dagens.
KRAM!!

16 kommentarer:

 1. Åhhhh lyckost er!! Jag hade velat vara med!!!!

  SvaraRadera
 2. ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥ Two LOVELY Blog-WOMAN ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥

  SvaraRadera
 3. 2 vackra kvinnor i en trappa, underbar bild och roligt att ni hade så kul.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad roligt ni verkar ha haft, och vilka vackra kvinnor ni är i era vackraste klänningar. Det är just detta som är bland det härligaste med detta OM-intresse. Att man finner nya härliga vänner man förmodligen aldrig skulle träffat annars. Kram!

  SvaraRadera
 5. It sounds like the perfect evening; good food, good wine, great friends and truly beautiful Molly dresses. What could be better?
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 6. Åh vad trevligt det låter! Jättefina bilder och såklart sååå fina kläder!

  Kraaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 7. Åh verkligen Lyckost du är.
  Och vad trevligt ni måst ha haft då ni får sota för de dagen efter, de har jag aldrig behövt hihi. Inte ef en hel flaska rödvin som jag bara av en anledning var tvungen att skvalpa i.
  Ha en fin lördag
  Och var rädd om den vänskapen det är inte lätt att hitta, jag letar fortfarande
  Kram
  S

  SvaraRadera
 8. Riktigt lyckad kväll! Härligt! :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. JIIIIISSSSSESSSS vad avis jag blir!!! OHHHHHHH!!!! Två av mina absoluta favoriter under ett tak! Puss påe r båda!

  SvaraRadera
 10. Malenamis mamma21 mars 2011 kl. 10:16

  Först blev jag så rörd så jag svalde flera gånger, när jag läste ditt inlägg högt för mannen.
  Sedan kommer äldsta dottern hem med din present till mig.
  Som jag bär idag.
  Att du också tänker på mig..
  Varmaste tack till dig och din familj!
  Det är så roligt att följa med i allt det fina som ni har!

  SvaraRadera
 11. Malenamis mamma: Va glad jag blir att du tyckte om det! Då finns en liten bit av mig hos er båda ;-D Du har gjort ett sånt fantastisk jobb med dina barn och jag blir så imponerad över vilka fina vuxna individer du varit med och tagit fram. En stor eloge till dig!! Ha en fin vecka!!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 12. Vilken underbar kväll och ni är verkligen två fantastiska tjejer båda två. Jag är glad att ha fått träffa er båda.

  Älskar dina tallrikar...

  KRAM

  SvaraRadera
 13. Tack igen för världens bästa kväll! Sitter här hemma och småler åt alla bilder vi tog;) Det skall bli så roligt att ses i sommar! Många kramar till hela familjen! Med Sol, Malena & Ante

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER