torsdag 24 mars 2011

TIPS!! DARCIA WRAP FRÅN PROVRUMMET!!

Måste tipsa om min favoritkofta från PROVRUMMET som jag alltid får så många komplimanger för. Den är snygg, skön, praktiskt och otroligt prisvärd. Nu har den kommit i två färger: svart och brun/beige.
Pris: 498 kronor

Behöver jag säga att jag beställt båda färger;-D
Brukar ta storlek M i denna men den är elastiska och man ska definitivt ta sin normala storlek.
Ha en fortsatt fin kväll nu ska jag ta ett glas rött med maken min och njuta av att det snart är fredag och att det imorgon är min sista dag på gamla jobbet.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Jag har ju en i plommon men vet liksom inte hur jag ska få till en snygg outfit med den. Men dessa bilder gav inspiration kan jag säga. Den bruna var ju sååå fin med lite ljusare tyg där fram. Väntar med spänning att få se dina :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER