onsdag 16 mars 2011

HÄR KAN DU FÖRBOKA ODD MOLLY SOMMARPLAGG

Hos fina Anna på COUNTRY DREAMS kan ni fortfarande förboka en hel del fina Odd Molly-plagg. Här är några av mina personliga favoriter/eller sådana jag är nyfiken på.
Så vacker....men varför denna höga prislapp på 7.000 kronor???


Den härmjukisen i frotte är jag nyfiken på, priset är rimligt, ca 1.200 kronor.Denna ser LJUVLIG UT och till en bra prislapp på ca 1.300 kronor men.....det finns ett stort men....

VARFÖR ALLA DESSA FRANSAR????
Annars tycker jag just denna är ett litet konstverk.
Har ni redan förbokat alla era Odd Molly sommarplagg eller vill ni vänta och försöka prova/se provningar av dessa innan ni bestämmer er?
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Lycka till imorgon, hoppas ni får en riktigt givande dag!

  Gillar också superian tunic men undrar om man inte kan ta bort fransarna?

  Väntar med inköp av summer tills jag hunnit prova - av mina förbokade springplagg fick bara ett enda stanna!

  KRAM!!

  SvaraRadera
 2. Fransarna finns nog till för mig. Jag älskar fransar:)
  Hälsn Lilla Jag

  SvaraRadera
 3. Mitt Liv som....: HAHAHA, DET MÅSTE BARA VARA SÅ, för de är definitivt inte där för MIN skull ;-D

  Nadja: Japp, funderar också på att använda saxen i detta fallet ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker Wilma mankiller koftan är toppen, en variant med fransar och en utan, så kan alla bli nöjda! Så borde de göra med fler modeller! (jag gillar inte heller fransar och är inte så värst för tofsar heller...) Jag har inspirerats av dina "modifieringar" och sneglar på ett plagg med fransar, kanske går de att ta bort enkelt?! / Britta

  SvaraRadera
 5. Håller med dig,en del plagg väldigt väldigt dyra. Om jag inte minns fel så skulle det komma flera billigare (än tidigare kollektioner) plagg? Jag kanske har missat dem :)

  SvaraRadera
 6. Provade frottén idag i OM-butiken då de precis plockat upp det. Tyvärr satt modellerna inte alls bra på mig. Vare sig tunikan eller klänningen.

  Hoppas att ni får ett givande möte imorgon.

  kram

  SvaraRadera
 7. Hejsan

  ojsan där fick jag nästan kaffet i halsen, stod de verkligen 7 tusen.
  jaha som vnaligt inget för mig. Inte för att jag är snål men den plånboken har man inte, och man vill inte lägga ut hur mycket som helst på kläder. Jag gillar kläder men till en viss gräns. En del av OM är snygga men varför så dyra??
  Och fransar. man blir ju tvungen att sy om plagget.
  Jaja lite gnällig är jag. men man måste tänka på vad som är rimligt och är det bara gjort för en spec klass. De som har pengar.
  ursäkta det är inte ditt fel men man börjar undra var klädföretaget har tänkt sig egentligen vem ska bära dessa plagg??? DET är min stora fråga. För inte är det vi kvinnor med familj låginkomsttagare. Det måste vara riktad till Hög Hög inkomsttagare.
  Det är nästan som om vi låg i inte har rätt att bära fina kläder. Vi vill oxå ha fina kläder. Spec på arbetet och på fritiden.

  Hoppas att du ej blev arg över detta men man blir lite förundrat över deras prislappar.

  Ha en bra torsdag låt inte mitt gnäll gå ut över din dag. Putsa bara bort det.

  kram
  Sussi

  SvaraRadera
 8. Hej Sussi: Men inte kan jag bli sur på dig för din ståndpunkt, håller med dig helt och hållet. En klänning för 7.000 kronor i lapptäcksteknik känns definitivt ÖVERPRISSATT. Skulle själv aldrig betala den prislappen. Men du, har själv varit fattig stundent och VET att du kan ändå klä dig vackert, stilfullt och fint utan att behöva betala 7.000 kronor för en klänning. Även 3.000 kronor är mycket pengar för en finklänning och visst är det så att Odd Molly försöker flörta med de dyrare internationella designermärkena som LV, Gucci, Ralph Lauren, etc men där är man inte och jag tror inte heller att det är där man ska satsa på att hamna. Om du tittar på deras årsredovisning och siffrorna för i år så talar deras kundgrupp ganska tydligt om för dem att priserna skenat iväg (dock i otakt med kvalité) och de får nu ta konsekvenserna av detta. Det är i alla fall min syn på det.
  Ha en fin dag själv!
  Kram!!

  SvaraRadera
 9. Hej du vackra kvinna!
  Inser att jag är helt lost, har inte alls hängt med i diskussionerna vare sig det gäller din blogg och kvaliten på plaggen.
  Även om jag är en stor användare av OM så har jag som bekant ingen renodlad OM-blogg - vilket iofs inte betyder att jag inte bryr mig.
  Däremot har möjligheten att läsa bloggar den senaste månaden minskat radikalt.
  Jag har nu gått tillbaka närmare en månad i din blogg för att hitta det inlägget som gjorde att du fick en massa trista kommentarer men inte funnit det :(

  Hur som helst måste jag säga att det känns stort och bra att ni idag ska träffa Familjen Odd Molly i egna höga personer.
  Dina frågor var bra och lycka till.

  /Carina

  SvaraRadera
 10. Lycka till idag!! Jag vet att Ni för allas vår talan!!
  Kram till Er alla.
  Cia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER