fredag 3 september 2010

4 CONTINENT X-STITCH I DARK PINK - EN KOPIA????

Måste fråga er kunniga Odd Mollysystrar om det är så att mitt senaste Traderafynd är en kopia av en älskad x-stitch som jag försökt få tag i ett bra tag. Känns lite obehagligt i magen? Handlat denna av en relativ ny Traderare som dock verkar seriös och med enbart positiva omdömen. Hade ALDRIG kunnat misstänka att detta skulle vara en kopia förrän jag börjae granska den. Är det någon som har just denna som kan jämföra med sin och se om den ser likadan ut? Tacksam för hjälp med detta. Känns just nu otroligt trist! SOM JAG JAGAT DENNA TUNIKA!
Rosetten är slarvigt satt.

Tvåan ser misstänksamt stor ut, brukar vara mindre.

Lapparna är för glansiga i kvalitén och texten ser märklig ut.

Stygnen sitter längs ut på bården och inte helt centrerad

Tvättrådslappen är styv i kvaliten, inte mjuk.

Dragkedjan på sidan är rosa, ska den vara det?
Snälla hjälp!!! Är det någon som har denna tunika från 2009? Kan ni snälla kolla då hur eran ser ut? Tack på förhand! Vill ju inte gå på säljaren om det INTE är en kopia. Tack på förhand!!
KRAM!!
P.S. Ingen bra början på helgen.......

12 kommentarer:

 1. Vad tråkigt, men det ser ut som du fått tag på en kopia.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Har köpt min på tradera och funderar själv på varför min har lila blommor i brodyren på magen, eller kan det ha funnits två varianter? min har rosa dragkedja den med, har reflekterat över att det varit ganska många ute på sistone det kan vara ett dåligt tecken... Har inga tags så kan inte gemföra dem.

  SvaraRadera
 3. men hjärtat..
  Tror också att det är en kopia:-(
  Jag råkade ju köpa en kopia på summer of tunic från samma kollektion..
  Där såg tagsen precis likadana ut där det stod vilken modell det var såg också precis lika ny påklistrad ut..
  och 2:an var också större och "tvättlappen" var också lite styvare..

  Kan ju inte vara säker för jag har ingen x-stitch från den kollektionen men allt det andra ser tyvärr oäckta ut..

  Fy så trist i så fall..
  Jag fick pengarna tillbaka då jag skrev att jag var tvungen att anmäla detta till huvudkontoret så att de i sin tur fick göra en anmälan för så fungerade det..

  Lycka till,
  kram

  SvaraRadera
 4. Jag äger inte just denna färgställning på tunikan men har 10 st x-stitch i min samling och känner rätt väl till detaljerna.

  Detta tror jag tyvärr är en kopia! Alla detaljer du visar upp är fel, de stämmer ej överens med originalet.

  Hoppas du får en trevlig helg iallafall :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Ja det där är tveklöst en kopia!
  Den uppfyller alla kraven på en dåligt gjord kopia.
  Trist! Har du frågat var säljaren köpt den och om hon har kvitto?
  Jag har inte den tunikan tyvärr men jag letade upp lite tags från den kollektionen och alla är lite naggade i kanterna. Taggen du visar ser lite väl jämn och fin ut.
  Hoppas att du får en riktigt fin helg trots detta!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag har också köpt denna tunika på Tradera, men för ca ett halvår sedan. När jag synar min nu så blir jag osäker på om min också är en kopia. Är säker på att min säljare i så fall var helt omedveten om att hon själv hade en kopia. Har nu jämfört den mot en x-stitch som jag vet är äkta då den är köpt i butik och visst det skiljer lite på lappar och på rosetten, men när jag jämför ex tvättlappen med andra mollysar som jag vet är äkta så är den av samma kvalité som deras. Lapparna med mollyloggan tycker jag kan se olika ut på nästan alla plagg så hur ska man veta? Fyller i min mailadress nedanför så skicka mig ett mail om du vill att jag mailar dig bilder på min så kan du jämföra.

  MVH
  Lotta

  SvaraRadera
 7. Garanterad kopia....tyvärr, USCH trist!!

  SvaraRadera
 8. Om du tycker om den spelar det väl ingen roll om det är en kopia eller ej
  Vem ser att det är en kopia ??

  SvaraRadera
 9. Jag tror dessvärre att det är en kopia! Jämför med min som jag visat i ett tidigare inlägg, min är köpt i butik så jag är 100 % säker på att den är en orginal. Jag har lila blommor på min bård och jag tycker att din bård ser ut att vara mer åt det blåa hållet. Tråkigt!

  Kram

  SvaraRadera
 10. Jag har en likadan, som jag genast synade i kanterna. Min är köpt i USA och jag reagerade på att även på min var lappen slät. Dragkeden är rosa på min men nr 2 ser ganska "normal" ut. Min är 100% äkta då den köptes i en OM-affär i NY. Mitt svar är alltså, vete katten... Svårt det här med kopior. - Mimmi

  SvaraRadera
 11. Jag inhandlade samma tunika, dock i annan färgkombination, i en av landets OM-outlets i våras. Jag börjar också fundera på om min är en kopia. Jag fick leta länge efter en tunika som såg "fin ut". Rosetterna var sneda och slarvigt påsydda, dragkedjorna gick inte ens att dra upp på vissa plagg.....Tillslut fick jag som sagt tag på en som var fin, men jag tror nu att det är en kopia:( Tvättrådslappen är hård och plastig, ser jag nu. Dessutom hade de endast en storlek, men väldigt många...... Ser tyvärr ut som vi fått kopior:( Även om jag tycker att den är jättefin känns det inte lika kul att använda den nu....den var ju trotsallt inte jättebillig även om den inhandlades på en outlet. Tycker inte om att bli lurad!!!!!:(:(
  Malla

  SvaraRadera
 12. Tyvärr ser den ut som en kopia;( Trist trist trist...

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER