söndag 5 september 2010

NY MASCARA! DESSA ÄR MINA FAVORITER! VILKEN ÄR ERAN FAVORIT?

Hej fina ni! TACK FÖR ALLA ERA FINA KOMMENTARER!!
Idag är det jobb och umgås med familjen som gäller. Kom även på idag när jag skulle sminka mig att min mascara snart är slu. Jag har en favorit som jag använt den sista tiden:

MAYBELLINES FALSIES VOLUME EXPRESS
Denna ger otroligt snygga ögonfransar med volym och separation. Prisvärd är den också.
Den brukar kosta ca 99 kronor på extrapris. En av mina bästa budgettips när det gäller mascara.


En annan favorit är Cliniques HIGH IMPACT mascara! Otroligt bra volym och separation.
brukar kosta kring 225 kronor (på Parfym.se kostar den 179 kronor)

 
På tredje plats hamnar LANCOMES VIRTUOSE mascara som vinklar ögonfransarna och "öppnar" upp ögat. Älskar Lancomes mascaror men tyvärr är de inte jättedryga tycker jag. Dessutom brukar de kosta ca 270-280 kronor vilket jag tycker är aningen dyrt för en mascara (kostar ca 199 kronor på PARFYM.SE )

På fjärde plats hamnar en klassiker: MAX FACTOR MASTERPIECE MACARA.Denna är en given klassiker, dock är den INTE särskilt dryg men absolut toppresultat när det gäller separation utan klumpar och bra volym. Enkel att applicera och bra pris för det mesta. Alltid någon som brukar ha extrapris på denna.Ordinariepris brukar ligga kring 150 kronor men brukar kunna gå att köpa för ca 99-119 kronor (just nu kostar den 85 kronor på Parfym.se).

Vad har ni för en favoritmascara? Någon som kan ge bra tips? Gillar volym, separation och böj....allt på en gång liksom....hihihi. Återkommer senare idag med Dagens Odd Molly Outfit! Tack alla ni som kommenterat i samband med Bloggen fördelsedag! VÄRMER SKA NI VETA! Läser och ler åt era fina kommentarer, NI ÄR BÄST!!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Brukar använda DIORs mascaror Diorshow och Helena R Lash queen som båda ger mycket färg och volym, men har nu hittat en ny budgetfavorit :-)Lóreals Voluminous x5.Mycket färg, sitter bra och mycket volym.
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 2. Jag har tunna och korta ögonfransar så jag har letat efter Den Rätta mascaran i halva mitt liv känns det som. Gått igenom Diors och Lancômes sortiment så väl som Loreal osv. Hittade en kanonbra som verkligen förlänger och är lätt att applicera. Maybellines Lash Stiletto Mascara. Verkligen mitt budgettips som är SÅ mycket bättre än de dyra alternativen.
  Ha en bra söndag!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar Stilettos från Maybelline, men min dotter köpte just Isadoras WhigWham för 99:- och jag blev glatt överraskad- man får vara försiktig vid första draget så man inte får för mycket (men när jag testade hennes var den helt ny, så det kan ju också vara en orsak) men den gav verkligen både svärta, volym, böj och längd!

  SvaraRadera
 4. Hej, har också provat mig igenom många mascaror genom åren, och mitt hetaste tips:
  Loreal Volume million lashes. Den som går på reklamen nu. Sååå bäst! Den har allt en mascara måste ha, svartheten, separation, både förlängande och förtjockande, aldrig en klump eller att den flagnar u ögat. Prova den vettja!
  Mvh Charlotte N

  SvaraRadera
 5. Gurlain har en mascara med 2 borstar den är super bra men dyr ca 300.- Använder just nu Lancome Hypnos drama
  tycker den är toppen man måste dock se till att använda borsten på rätt sett, klart över förväntan är denna mascara.

  SvaraRadera
 6. Jag kan inte klara mig utan Helena Rubenstein "Lash Queen". Helt suverän! Jag måste ha vattenfast mascara. Av någon anledning ser jag ut som en Alice Cooper-look a like om jag har vanlig mascara. Har du något tips för att undvika det?

  SvaraRadera
 7. Hej Katarina: Tyvärr inga tips, min mascara brukar hålla sig ganska bra på plats så länge jag inte storgråter, villket inte händer ALLTFÖR ofta som tur är ;-D
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER