fredag 17 september 2010

MITT ANDRA TRADERAFYND!!

Tänkte bjuda er på mitt andra Tradera-fynd! En fin blus som jag länge letat efter till ett bra pris! Nu fanns den där på Tradera och jag vann budgivningen utan större konkurrens. En underbar fin blus som utstrålar kvalite, såååå fin! Kan tyvärr inte namnet på denna, om någon kan det är jag tacksam för infon!!Verkligen, otroligt välarbetad och med fin passform!
Denna är en storlek 2 och jag hade INTE kunnat haft en st 1 i denna, så den är normal till figurnära i passformen.
PSST! VILL PASSA PÅ ATT TIPSA OM ETT KOMMANDE INLÄGG LITE SENARE DÄR NI FÅR MÖJLIGHET ATT FYNDA DE FINA KOS (KINGDOM OF SHEEP) STÖVLAR FRÅN AMY PÅ FITTS & COMPANY. NI FÅR MÖJLIGHET ATT HANDLA DESSA MED 50% RABATT!!
ÅTERKOMMER MED BILDER OCH MER INFO SNART!!
Kram!!

5 kommentarer:

 1. Den är SÅÅÅ snygg och sitter som en smäck å dig gumman. Roligt att se erbjudandet sedan. Kram goding!

  SvaraRadera
 2. Grattis till din fina blus!
  Handla av Amy igen törs jag inte inte göra igen..
  Kram

  SvaraRadera
 3. HEj Du har fina 791 Anglais tunic på dej./K

  SvaraRadera
 4. en sån sålde jag åt min mamma på tradera i våras för 2500kr!! vi blev helt chockade!! bra för oss iofs....

  SvaraRadera
 5. Grattis! Den är såå fin på dig:) Jag har också den och tycker den passar med så mycket - sött eller tufft med söndriga jeans:)
  Hoppas du har en härlig lördagskväll!
  Kramar!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER