måndag 20 september 2010

NERVÖS VALVAKA!!! LÄSKIGT!!!

Idag känns det ganska läskigt med SD:s framfart! Otroligt obehagligt! Jag håller tummarna för att de INTE får en vågmästareroll i svensk politik. Jag håller fortfarande tummarna!! Det sista som överger männinskan är hoppet!

Vi får väl se hur det går.....känner mig helt matt efter gårdagens valvaka och OTROLIGT ledsen. Tur man har fina människor omkring sig idag.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Ja, vi är många som är oändligt ledsna idag när vi har fått in sådana krafter som SD.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. HElt otroligt att de kunde komma in år 2010 i Sverige! MEN man får ta sig till det dolda budskapet tycker jag. Folk är inte nöjda och jag vägrar tro att de är rasister. Eller hoppas iaf.. Fy hundan. Hur skall det bli för våra barn??

  SvaraRadera
 3. En liten tröst i eländet är ju ändå att det tagit så lång tid för dem att ta sig in och att de inte blev större än så här, jämfört med hur det ser ut i många av våra grannländer.... en klen tröst, men ändå!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nä, jag går nog mot strömmen... jag HOPPAS att dom kan få ett bra samarbete & att alliansen KAN samarbeta, så dom inte beter sej lika barnsligt som Lars O.
  Usch, politik är inte alls min grej, men jag ville ändå ge min åsikt.
  ♥Åsa

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER