torsdag 2 september 2010

TACK!! + LITE ACCESSOARER ATT FROSSA I

Vill börja med att tacka för alla fina kommentarer jag fått!! Ni är UNDERBARA!!! Värmer i hjärtat och jag ler varje gång jag läser era fina tankar! Nu struntar vi i alla negativa människor därute och kör på! Idag fick jag hem min vackra Ester Eleonora Sjal som jag beställt via nätet från Lars & Johanna. DEN ÄR VERKLIGEN HELT BEDÅRANDE!! Så mjuk och så vackra detaljer till ett överkomligt pris!Nu är den inte särskilt genomtänkt matchat men jag slängde på den direkt bara för att få visa upp denna sötnos.Idag var jag dessutom en sväng ute på lunchen och tittade lite på stövlar. Hur gärna jag än vill kan jag bara inte motivera ett köp av vackra Primeboots, det skulle vara så många fina Odd Mollysar samt andra viktiga köp som skulle få stryka på foten då och det är jag inte beredd att offra. Jag hittade några HELT ljuvliga stövlar inne på TIMBERLAND (en av deras egna butiker). Blev tokförälskad.......fasiken också! De är dock inte alls lika dyra som Primebootsen så det känns åtminstone bra ;-DHär i den bruna varianten

Här i den svarta varianten.....vilkentycker ni är snyggast. Har ju bara svarta stövlar, men det är ju å andra sidan de som är enklast att matcha....

De är vattentätta och underbart sköna, kostar ca 2.000 kronor.

Vad tror ni? Hiss eller Diss?
Vilken färg?
Ha en fortsatt fin kväll! Den 4 september fyller bloggen 1 år. Ska fundera ut en fin gåva till er mina kära bloggläsare!! Är så glad att jag har ER, ni förgyller mina dagar med era fina kommentarer ska ni veta!!
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

16 kommentarer:

 1. Hiss så klart!! Fast jag tycker att du ska köpa primebootsen om det egentligen är de du innerst inne trånar efter. Jag har nämligen lärt mig utifrån mig själv att jag försöket hitta substitut till något jag egentligen vill ha sedan slutar det alltid med att jag köper det jag ville ha från början... Så det blir dyrare i det långa loppet :) sälja av på tradera och sponsra köpet!! Kram

  SvaraRadera
 2. Läser dagligen din blogg och är verkligen överförtjust. Tack för all underbar inspiration du ger! Är liksom du väldigt förtjust i att använda sjalar och äger (för) många. Hur får du dina trekantiga sjalar att ligga så snyggt? Tycker aldrig att jag lyckas lika bra... Tack än en gång för en underbar blogg! (är anonym då jag inte har nån blogg, men heter Rebecka)

  SvaraRadera
 3. Definitivt hiss!
  Vilken färg är det på mockan uppe på den bruna stöveln?
  Jag "behöver" en brun stövel och tänker leta rätt på en sådan i höst. "Behöver" du en svart, ta den! Båda färgerna var supersnygga!

  SvaraRadera
 4. Ester Eleonora sjalarna är underbara! Du passar väldigt bra i den rosa du har på dig! Har en ljusblå själv.
  Timberland är mitt absoluta favoritmärke på fötterna både sommar o vinter. Så jag säger naturligvis HISS!! Båda färgsättningarna är fina..jag skulle välja den färgen hag har störst användning av. Har ett par ljusbruna från förra äret jag gillar.Välj med hjärtat, då blir det bra..KRAM

  SvaraRadera
 5. Jättesnygga stövlar...
  Men håller med Mollie om det är dem du vill ha...
  Höll nämligen på att själv göra samma misstag idag..
  Beställde ett par för tusenlappen på Ellos, sen kändes det inte alls bra på eftermiddagen så kvickt avbokade jag beställningen och beställde ett par primeboots:-D
  Annars kommer jag bara att ångra mig och beställa dem senare och då står jag med ett par som jag inte använder..

  Men jag gillade bägge två av dessa men tyckte nog de svarta var snyggast..
  Sjalen var ju bara underbar!!
  Alla deras är så vackra så det går ju inte att bestämma sig för en enda;-)

  Kram hjärtat

  SvaraRadera
 6. Svårt att råda mellan svart och brunt. Säger som Annelie!
  Och så sant som det var sagt substitut är inget att sträva efter om man vet vad man igentligen vill ha... Går i CATstövlar men vill ha Primeboots, vet vad jag talar om ;-
  Kram

  SvaraRadera
 7. Grrr

  Hade skrivit ett långt svar så försvinner det;(

  Gillar dessa bättre än primebootsen!! Men om det är de andra du vill ha kan ett par extra auktioner finasiera dem:)

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Hmm inga Sannibus stövlar och håller nog med. Steget från dem till Primeboots är inte gigantiskt så skulle nog sparat lite gran och unnat mig ett par Primeboots. Sorry :S

  SvaraRadera
 9. Tack rara ni för era klocka och bra kommentarer. Faktum är att jag tycker Primebootsen, hur snygga och tuffa jag än tycker att de är, så är de inte riktigt JAG. Jag är nättare och lite mer elegant i mina skoval och det finns en risk att jag inte skulle känna mig helt bekväm i Primebootsen. Till den prislappen är jag inte beredd att chansa. Dessa är mera nätta, mer romantiska och mer praktiska. Tåler kyla och väta utan problem. Helt enkelt mera jag, även om jag önskat mig en aningen mera klack....jajaja, man kan inte få allt.
  Tack alla ni för era kommentarer!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 10. Åh, den fina sjalen har jag också precis investerat i. Finns en underbar liten heminredningsbutik här i Jkpg som heter Årstid och där hade de jättebra priser på Ester Elenora nu under sensommaren. Finns nog någon kvar till en lycklig fyndare om man har tur. Den är fullkomligt ljuvlig och jag håller med dig, sååå skön att bära!

  SvaraRadera
 11. Halloj! Vill bara säga att, jag har surfat runt bland olika Odd Molly bloggar och vill bara säga att: Du har en OTROLIG känsla för STIL!! DIN blogg är verkligen INSPIRERANDE!! SKIT I alla negativa kommentarer och för GUDS SKULL - FORTSÄTT BLOGGA!!! P.S Är helt inne på Primeboots själv, Vagabonds Cathy är inte helt fel heller D.S hälsningar Yvonne, 40 år och två barnsmamma utan blogg

  SvaraRadera
 12. Hej och tack för din underbara blogg sida!! Läser den varje dag. Du har inspirerat mig så mkt....
  Tycker nog att du ska välja en stövel med högre klack.
  Jag älskar ditt sätt att kombinera olika stilar. Har själv fastnat i odd molly träsket. Jag bara älskar deras kläder. De får mig att känna sig så kvinnlig. Lycka till i valet av stövlar. kramis Victoria 3 barns mamma

  SvaraRadera
 13. Hiss:) Så kul med skoinlägg! Tack för det! Stövlarna är såå snygga! Både de bruna och svarta. Skulle nog också luta mot de bruna om du redan har bara svarta stövlar. Kvinnliga och eleganta, men tuffa på samma gång! Jag röstar för att du skall slå till!:)

  Kram!

  Ps. Systeryster blev sååå glad över inlägget och de fina orden. Tack!

  SvaraRadera
 14. Oj himmel vilken vacker sjal. Håller på å tittar för fullt i shopen och den enda rosa blommiga de har går inte att förstora upp, är det den tro för 399:- ??

  Din blogg är verkligen som en stor godis butik , finns alltid nåt smaskigt inspirerande att titta på. TACK!

  SvaraRadera
 15. Hej Life is Like...:Ja, skulle tro att det är den för 399 kronor (prisvärd är den). Det stämmer att bilderna i webb-butikerna inte är de bästa men om den heter ROSA i färgen så är den denna.
  TACK för din fina kommentar!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 16. Hej Life is Like...:Ja, skulle tro att det är den för 399 kronor (prisvärd är den). Det stämmer att bilderna i webb-butikerna inte är de bästa men om den heter ROSA i färgen så är den denna.
  TACK för din fina kommentar!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER