måndag 13 september 2010

LUFTNING OCH PROVNING AV VACKRA - ANNIE OAKLEY DRESS

Idag blev jag inspirerad att prova min fina Annie Oakley Dress från Odd Molly tillsammans med den fina och mycket användbara CREAM underklänning. Jag har även provat att kombinera denna till ett par tuffa, svarta tight med en slät och halvmatt yta.


Visst blev det fint? Min Annie Oakley är i st 1 och den känns aningen trång i ryggen, man får liksom åla sig in i den försiktigt, den är skön väl på men en st 2 hade inte varit fel......typiskt.Inte de vackraste benen i världen men ni får fokusera på spetsen ;-D


Här ser ni denna kombinerad med lite tuffare tights.Provade som snabbast med ett par av mina favorithögklackade skor i mocka. Passar till det mesta och är sköna att gå i.
Jag återkommer strax med ett jätteroligt inlägg där jag fått lite preview-bilder från PROVRUMMET på kommande plagg. Jag kan utlova JÄTTEVACKRA och romantiska plagg....ska bli så kul att visa upp dessa. Ska bara förbredda detta.
Vi ses sen!
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Såg i ett gammalt inlägg att du hade en cupcake top (blus/kofta av massa volanger), vet inte om du har kvar den. Vet du om den även kom i en lila färg?
  MVH A

  SvaraRadera
 2. Hej A: Vet faktiskt inte men jag tror det, eftersom det var dem färgerna som gällde förra hösten (Chalk, Choc och Royal).
  Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER