onsdag 1 september 2010

TIPS: VACKRA SJALAR FRÅN KARIN WALLÉN

Vill bara tipsa om Karin Walléns UNDERBARA sjalar. Älskar sjalar av alla de slag men Karin Walléns sjalar är rena konstverk! Ljuvliga om än VÄLDIGT dyra. Har själv kunnat investera i tre stycken genom åren och jag älskar dessa. Man är alltid välklädd med en Karin Wallén sjal. TINTIN STYLE har nu fått in dessa underbaringar!!

Denna skönhet finns just nu hos TinTin Style.

Här nedan kan ni se min egen lilla samling!!

Och visst är det en stor investering med 2.000 kronor som dessa sjalar kostar men med tanke på den användning jag haft av mina genom åren har investeringen varit värd varenda kronor, för min del. Älskar man sjalar och accessoarer som kan förändra en hel outfit kan det vara värt att investera i en sådan sjal.
Nu ska jag tillbaks till "So You Think You Can Dance" FINALEN!!!
SOV GOTT! Vi ses imorgon!!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Åh, sjalarna är HELT ljuvliga ! Dom finns även i Borgeby, Kids & friends... har du sett den som är tonad i murriga färger ? ( blandat liksom) Det har inte blivit något köp för mej, liiiite väl dyra.. men samtidigt tror jag att när man väl har köpt, älskar man denna kvalitén & utformandet & då är den värd varenda krona .
    ♥ Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER