söndag 12 september 2010

DAGENS OUTFIT - CHILL NORWAY CRYSTAL CARDIGAN

Detta vackra plagg är ett provplagg från Höstens kollektion, i den modellen som säljs ute i butik finns inte t ex den spetskanten som syns runt huvan och fickor. Jag är sååååå glad över att Thomas på CHILL NORWAY tänkte på mig och skickade denna till mig. Chill Norways plagg är så otroligt fina och bekväma, verkligen fina mysplagg för såna här söndagar.

Här tillsammans med mjukisbyxor, velour, från Me&I som har en underbar kvalite på sina velourplagg.Varenda detalj är genomtänkt!


Nu ska jag tillbaks till köket och fixa, idag har maken lovat fixa våfflor till hela familjen och äpplen ska plockas i trädgården. Har en del jobb att förberedda och sedan hämta Stora Syster som är på kalas.
Ha en fortsatt fin söndag! Hoppas sååååå min fina Nymph Strap dress i Cherry dyker upp snart....är så otålig och lite orolig över storleken....
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Det är ju jättekul att få se den. Men varför i herre namn tar det bort det som är så snyggt på varje plagg?
  Tänker på blusen i vårkollektionen, nu denna osv osv. Trist att proven är finare än de som blir i verkligheten....

  SvaraRadera
 2. Hej Forbid Me Not: HÅLLER FULLSTÄNDIGT MED DIG! Tror det beror på kostnadsbild i slutändan samt efter intryck från inköparna som hellre vill ha mer avskalade plagg.....vilket jag INTE kan förstå! Det är just dessa små detaljer som gör mig förälskad i Chill Norways plagg....det är verkligen synd.

  SvaraRadera
 3. Så mycket fina detaljer på denna!
  Jätte fin.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Den är så otroligt fin tycker jag. När jag såg den för första gången på din blogg har jag inte kunnat släppa mina tankar ifrån den. Går och tänker på den hela tiden och kommit fram till att nu måste jag ha den.
  Det lyser verkligen Ida om den.
  Vet du vart jag kan få tag på den så den slutar nedanför rumpan(som din i inlägget) i denna färgen?
  Eller skulle du kunna tänkas sälja ditt provplagg på den här?
  Jätte tacksam för svar Mvh Ida.

  SvaraRadera
 5. Hej Ida: TYVÄRR tror jag inte denna finns att köpa någonstans då det just är ett PROVPLAGG, dvs ett test. Älskar min just för att den är så unik och för de fina spetsdetaljerna som sedan försvann i produktionen. Men om du lämnar mig din mailadress kan jag kontakta dig om jag skulle ändra mig ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER