lördag 25 september 2010

LANVIN + H&M = SANT!!!!

Jag vet inte om det bara jag som missat denna UNDERBARA nyhet!! JAG ÄLSKAR LANVINS vackra, kvinnliga, draperingar! ÅÅÅÅÅH, vad jag längtar.....får ta ledigt från jobbet den förmiddagen och KÖA. Ska bli otroligt kul med detta sambete, är så nyfiken på vilka fina plagg det blir som släpps. Här kommer en liten bildkavalkad över Lanvins vackra modeller, alla bilderna är lånade från Lanvins olika modevisningar.
Mycket färg, volanger, draperingar och former!


En av Holliwood kändisarnas favoritdesigner! Man förstår varför!!

Detta måste vara ETT av de mest efterlängtade samarbeten NÅGONSIN!!!
Jag säger bara BRA JOBBAT H&M!!!
Kommer ni att hänga på låset när kollektionen släpps?
KRAM!!

1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER