tisdag 7 september 2010

GÅRDAGENS HEMMA OUTFIT - FONDA DRESS

Igår när jag skulle slappa lite efter en intensiv dag på jobbet blev det Fonda Dress i Chalk som åkte på. Nu har jag denna i st 1 (från förra säsongen) och jag måste erkänna att den sitter snyggare på än den jag tidigare sålde i st 2. Under har jag även den vackra underklänningen från CREAM som verkligen är pricken över i:et.
Jag måste erkänna att jag för stunden ligger mellan två storlekar i mina Odd Mollysar och jag måste verkligen prova modellerna IRL för att veta villken storlek jag ska ha. Inte särskilt praktiskt när man är van att handla via nätet.....ja, jag vet I-lands problem.

Så fin spetsen är på CREAMs underklänning.

Synd bara att de verkar ta slut i samma ögonblick som de kommer in i butiken. Behöver denna i en st M och denna i st S är aningen för liten....den åker upp hela tiden....TRIST.
Hoppas ni får en bra dag idag. Har fullt upp på jobbet idag men förhoppningsvis mindre uppbundet än gårdagen.
Vi ses sen!
KRAM!!


9 kommentarer:

 1. Ljuvligt avslut på Fondan med Cream !
  Finns Cream underklänningen fortfarande i butik eller webb, eller jag har maximal otur ?
  ♥Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Johanssonskan: Tror den är ganska slut överallt men gå in på CREAM och kolla. Jag har länkat ditt i mitt inlägg!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Hej igen Johanssonskan: Jag menar givetvis att jag länkat till Cream i mitt förra inlägg....gårdagens. Tyvärr har dem inte den färgen jag har i sin egen webbshop....

  SvaraRadera
 4. ja, jag läste gårdagens inlägg & for in på deras hemsida med eld i baken ;-) men såklart, inte den färgen som du har. men letar man riktigt noga, tror jag den ljuva finns gömd i någon butik :-) tack för tipset iallfall & en fröjfull bild såhär på förmiddagen :-)

  SvaraRadera
 5. Det där ser inte ut att vara en Mitzy underdress från Cream. Vet du Vad den heter?

  SvaraRadera
 6. Hej Anna: Ledesn men där satt ingen lapp på så jag vet inte namnet på denna.

  SvaraRadera
 7. Hej! Vill först av allt säga att din blogg är underbar, så mycket inspiration och "feel good".
  Sen tänkte jag dela med mig av ett underklännings-tips. Joy har snygga och prisvärda underklänningar i flera färger som matcher Molly-kläder (både vit och "chalk" finns tex). Två modeller har jag sett, en som är något utställd med en liten volang och spets nedtill och en rakare modell med enbart spets nedtill. :-) Åsa

  SvaraRadera
 8. Hej min vän!
  Först av allt vill jag tacka för paketet som kom idag! Det vackra halsbandet från dig är bara så ljuvligt fint, TACK!! Jag hoppas innerligt fler läsare ser o vill köpa av dig..perfekt när man vill ha något lite annorlunda. Nu vill jag ju mer..

  Vad fint du gjort i bloggen! Fondan är väl en härlig variant av velouren! Ursnyggt med Cream underklänningen, det är du!
  KRAM

  SvaraRadera
 9. Jag gillar den nya lay-outen! Behaglig och vilsam bakgrund. Jag är som du mellan två storleker och har till min irritation även upptäckt att det inte bara skiljer på samma storlek i olika färger utan ibland även på samma storlek i samma färg när det gäller Odd Mollyplagg. Bästa exemplet är min Prarie short strap i chalk där jag provade igenom Mathildes hela lager av 2:or innan jag hittade en som satt bra över bysten. Ja ja som du säger I-landsprobelm men jädrigt irriterande.
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER