måndag 20 september 2010

TRÖSTSHOPPING.....PROVNING AV BY TI MO

Kära läsare! Idag har det varit en tung dag för mig. Kände mig ledsen besviken och otroligt stressad på jobbet dessutom idag. Som tur var såg jag till att pigga upp mig med lite fin Ti Mo provning hos fina Erica på TINTIN STYLE. Sååååå vackra plagg, vackra detaljer och otroligt välskrädade.....I AM IN LOVE! Hittade en massa fina plagg jag bara vill ha. Här får ni lite provbilder, inte de bästa men ni ser hur fin passformen och detaljerna är på dessa. Jag provar st M som passar ganska bra på en liten storlek 38 som jag är. Så fin passform kan ni tro.
Underbar kofta från by TiMo, Merino Cardigan Layers. Pris 1.699 kronor.
Otroligt vackra detaljer och underbar passform.

Under provar jag ett fint linne (Pointell Strap Singlet) också den från TiMO. Pris ca 399 kronor.

Ett litet konstverk!
Supefin klänning (kan med fördel även användas som underklänning (lager på lager). Embrodered V-neck Dress, st M. Underbara detaljer även här. Pris 1.199 kronor.


Känns som ett väldigt användbart plagg!

Sen kommer vi till ett av mina favoritplagg. Ti Mo:s kavajer har otroligt fin passform, verkligen imponerad av dessa. Pris ca 2.099 kronor. Denna heter Conf Blazer och är svart.
Den här verkar OTROLIGT användbar och så fin.

Är förälskad i denna!
Här är samma fina kavaj fast i en brunrutig variant som bara är LJUVLIG! Så klassisk och kvinnlig! Kan ni tänka er tillsammans med ett par snygga bruna PRIMEBOOTS stövlar!Sen kommer den finaste koftan från Ti Mo som kan användas som jacka nästan.Hade denna Heavy Knit Jacket bara inte kostat 3.300 kronor.....hade jag slagit till DIREKT!
Alla plaggen är provade i st M (utom linnet).

Sist men inte minst provade jag denna underbart fina kavaj/kappa: Conf Coat i svart.
Pris 2.399 kronor som är något alldeles extra....VILL HA!


Så otroligt kvinnlig!
Ja, tyvärr kan man inte köpa allt fint man ser men något ska jag se till att köpa med mig. Ska bara fundera vilken av dessa sötnosar som jag ska ha.
Ha en fortsatt fin kväll! Imorgon har jag finfina saker att visa upp!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Åh åh vilka ljuvliga kavajer, den sista var ju helt fantastisk! Jag har inte observerat detta klädmärke tidigare, är ju fantastiskt fina i detaljerna. Tack för ditt tips om Exuviance, jag blev observant om att föregångaren som en gång hjälpte mig med mina hudproblem, nu är det min dotter som behöver hjälp och jag hittade en bra salong som använder Exuviance som behandlingar i min stad. Stort tack!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Jag är så fötjust i By ti mo och det var underbara saker du visade här. De passade dig hur fint som helst allihop :)

  Tack för inspirerande provning!

  Kram från V

  SvaraRadera
 3. Ljuvligt!!!
  *Är lite avis på din glittrande iPhone.. Vill också haaa ju*
  Kramar!!

  SvaraRadera
 4. Åh, nu måste jag bara få fråga vart ditt fina halsband kommer ifrån? :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER