måndag 13 september 2010

DAGENS JOBBOUTFIT - AROUET BLOUSE

Denna blus har jag visat tidigare på bloggen och den tillhör en av mina absolut favoritplagg. Har man tur kan man komma över en sådan på Tradera emellanåt. Jag kan varmt rekommendera denna underbara blus som har så många fina och gedigna detaljer. Inga råa kanter och fransar här inte!

Perfekt till svarta byxor på jobbet, elegant men ändå så den sticker ut lagom mycket.

Denna har jag i st 1 och jag trivs med att den sitter figurnära. Har haft en i st 2 som jag tyckte var lite för stor till mig, så den åkte ut till försäljning. Nu har jag börjat rensa några små gobitar. Noblesse Coat i Choco finns kvar, den ligger på bloggen veckan ut sen får jag se om den ska läggas ut på Tradera eller om jag ska ge den en chans till. Hoppas ni har en bra vecka.
Vi ses senare!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej där,
  ojojoj så snygg du var i den blusen! Eller stilig kanske är ett bättre ord! Aldrig sett denna, det är det som är kul med bloggar som dessa, man får se en massa äldre OM-plagg. Måste säga att jag tycker nog att de äldre modellerna och tygen är snyggare än de nyare!
  Tack för en bra blogg!
  Kristina

  SvaraRadera
 2. Ååh du är elegantare än elegantast! Den där blusen klär dig oerhört bra, du är riktigt snygg i din outfit!
  Hemkommen efter en lyckad helg i STHLM, det vackra halsbandet jag köpte av dig är invigt! Fick mycket beröm o många som tittade. Alla tyckte det var roligt en Mollyvän som hade gjort det själv.
  Hann med lite inköp i bl.a Odd Molly butiken i STHLM, ett par Billy jean fick följa med hem därifrån. Älskar dom högt redan, väldigt sköna.
  Ha en fin eftermiddag/kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag letar efter denna blus med ljus och lykta i stl 4. Ser du den någonstans är det jättegulligt om du tipsar mig. Jag har den i lila och verkligen älskar alla spetsar och fina volanger på armarna. En riktig masterpiece!!

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER