torsdag 2 september 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - WIGWAM I LITE LILAC

Efter alla intressanta men även stundtals jobbiga kommentarer kring OM-bloggar igår samt även andra otrevliga kommentarer som smygit sig in tänker jag idag helt enkelt strunta i all denna negativitet och bjuda på en Dagens Odd Molly Outfit. Jag tänker inte rättfärdiga och jag ska inte heller behöva försvara mina köp.
Älskar min vackra Wigwam i Lite Lilac som jag beställde från DEEP FLING 

Detta är en storlek 2 och jag hade nog kunnat haft en st 1 men jag behåller denna i alla fall, gillar att den är lite rymlig.


Under har jag underklänning från Ti Mo som ni ju hittar hos TINTIN STYLE.
Vad gäller mina tips på inköpsställen, så är dessa just TIPS, vill man inte ha dessa behöver man ju inte läsa eller klicka sig vidare. Förstår faktiskt inte varför vissa kvinnor är så otroligt tykna och avundsjuka på andra.
Jag tänker fortsätta blogga som förut för alla som är intresserad av inspiration och shopping tips. Snart fyller bloggen 1 år något som jag nog aldrig trodde från början att jag skulle få uppleva. Tänkte mest testa att blogga för min egen skull och för att jag blev så inspirerad av andra OM-bloggar. Sedan märkte jag att det inte fanns så många modebloggar för oss köpstarka kvinnor mellan 35-55 års ålder och jag fann min plats. Hoppas att ni som vill fortsätter denna resa med mig och ni andra som stör er så förbaskat mycket på alla shoppingtips och alla länkar gå gärna någon annanstans och sprid inte er negativitet vidare här.
Ha nu en fortsatt fin dag!!
KRAM!!

20 kommentarer:

 1. Tack för en underbar blogg, du är alltid så vacker och inspirerande.

  SvaraRadera
 2. Hej där, du har en supermysig blogg och jag blir otroligt inspierad av alla fina bilder. Jag är ganska ny OM-fan och tycker det är toppen att få tips och bilder på kläderna på en "levande" modell. Hittar många fina saker från dina bilder som jag tycker är snygga på men som ser trista ut på galgen! Tycker din och många andra OM-bloggar är superkul - brukar börja dagen med att "vandra" runt på nätet och kolla in nyheter. Är imponerad av att du lägger ner tid och möda på bloggen. Skit helt enkelt i trista inlägg och var så säker - vi som gillar detta är i en klar majoritet mot de som är avis !!
  Tack,
  Kristina

  SvaraRadera
 3. Heja heja!! Min första tanke igår var just; -varför skall vi behöva förklara o nästan be om ursäkt för våra inköp!
  Vi vill ju glädje runt våra kläder, så nu struntar vi bara i de andra!
  Wigwamen är underbar på dig! Köpte mig en svart förra veckan, otroligt fina!
  Jag har inte glömt dina smycken, det lovar jag..vill bara vänta ett litet tag. Hör av mig när det är dags, så får vi se vad som är kvar!
  Ha en riktigt fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Superbt skrivet! Man ska inte behöva försvara sig. Jag tokgillar din blogg (även om jag är dålig på att kommentera...) och får så mycket inspiration av dina provningar och att du visar upp dina outfits i den egen unika stil! Det innebär ju inte att jag genast springer ut och köper dessa plagg jag med! Ibland blir jag så trött på att man tvingas nästan skämmas för att man har ett stort modeintresse och intresse av kläder som t.ex OM, Chillnorway, Branting etc som då kostar mer än det massproducerade. Till och med mina vänner kan ibland lite halvt på allvar halvt på skämt säga att "på H&M vill väl inte du gå in, du köper ju bara odd molly". Öh, va!? Hoppas du fortsätter med din blogg i din egen stil, you go girl!
  kram

  SvaraRadera
 5. Du har en jättefin blogg som är otroligt inspirerande oavsett vilken prisklass du visar kläder i. Fortsätt med det! :-)

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  du är verkligen fin och vacker!
  Det är alltid så att det finns männsikor i omgivningen som väljer diss istället för hiss. Jag har valt att nonchalera. Tycker det tar för mycket av min energi för att orka. KRAM

  SvaraRadera
 7. Hej,

  Jag vill också instämma med övriga. Tycker att din blogg är jättehärlig och får massor med inspiration från den. Det är så trist med avundsjuka människor men precis som du skriver, de kan helt enkelt strunta i att läsa.
  Jag beundrar verkligen att du tar dig tid att blogga. Känner igen mig mycket i att pussla karriär, små barn, familj... Så härligt att få njuta av mode och andra intressen.
  Fortsätt så!

  SvaraRadera
 8. Du har rätt, inte lönt att lägga energi på negativa saker! Men ibland måste man få ge svar på tal och säga vad man egentligen tycker. Jag funderar varför folk blir så provocerade av Odd Molly-bloggar men verkar inte bli det av inredningsbloggar eller "riktiga" mode-bloggar där man skriver om kläder som får Odd Molly att framstå som budget?! Kan det va att vi är så "vanliga" och ser ut som "vanliga" kvinnor? Blir kanske mer provocerande då, vad vet jag?! Oavsett så är du otroligt snygg i din wigwam! KRAMAR

  SvaraRadera
 9. Som ny på OM kläder ser jag din fantastiska blogg som en stor inspiratör som ger drömmar om inköp av både nya och gamla kollektioner! Rom byggdes inte på en dag och sannolikt inte din garderob heller. Hoppas du fortsätter i samma anda och inte nedslås av kommentarer om saker folk inte har med att göra!
  Mvh Gina

  SvaraRadera
 10. Bara att hålla med dig och de andra tjejerna... Lustigt att folk väljer att läsa din blogg och sedan håna och såga densamma! Varför, kan man undra?!?
  Men jag har en annan fundering.. din bakgrund, som ju är röd, gör det svårt att läsa texten, och eftersom du skriver lika mycket fint som du visar känns det tråkigt..
  "Jag är alltid en vinnare", sade han som inte ber om ursäkt för vem han är.. Zlatan Ibrahimovic
  Vi borde ha mer Zlatan i oss allihop:)
  Kram
  Sabina

  SvaraRadera
 11. Strunta i alla tråkmopsar. Din blogg är superbra och nu efter din "dagens" tror jag minsann att jag ska klicka hem en Wigwam.:) Åsa

  SvaraRadera
 12. Jag är otroligt snål/ekonomisk av mig och lägger inga stora summor på mina kläder även om jag har mycket olika plagg...men du är otroligt vacker och kläderna du bär HELT OTROLIGA och om du blir glad av det så borde det vara nog....jag tycker din blogg är toppen:)

  SvaraRadera
 13. Hej!

  Följer din blogg och jag tycker att du är inspiration....för mig som är en nybliven OM-beundrare så är det väldigt roligt att följa din blogg. Du visar ju inte endast dyra märkesplagg utan tipsar ju om div snygga kläder.... så bry du dig inte om alla de andra avundsjuka människorna där ute. Fortsätt blogga <3

  SvaraRadera
 14. Din blogg är så vacker och inspirerande! Det låter bra att du inte lägger energi på de där som är negativa och avundsjuka utan låter oss andra fortsätta att njuta av dina välklädda bilder :)

  Kram från Viola

  SvaraRadera
 15. Hej!
  Jag läser ofta din blogg för att jag tycker den är mysig. hade jag inte tyckt om den hade jag inte behövt läsa den, förstår inte folk som lämnar tykna komentarer. Stå på Dig! mvh Pernilla
  Ps Gillar dina smycken. jag tycker också om att göra smycken;-)
  www.pernillassmycken.blogspot.com

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Du har en jättefin och mycket inspirerande blogg! Läser den dagligen.
  Fortsätt att förgylla min vardag =)
  Hälsningar/C.

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Hörde ett uttryck på radion för ett tag sedan som lyder" Avund fräter där det bor" Jag tycker att det är jättebra..tål att tänkas på när man känner av andras avund. Du gör helt rätt i att fortsätta som du gör..jag kommer iallafall att fortsätta läsa.
  Kram o ha en härlig kväll

  SvaraRadera
 18. Klart du inte skal försvara dig! Jag förstår dock att du försöker motivera men det behövs egentligen inte. Jag blir så trött på avundsjukan och hur folk bara orkar, men dom är inte ens värt att lägga energi på. Jag gillar din blogg och dina kläder:)
  Kram

  SvaraRadera
 19. Kan bara hålla med övriga här ovan. Toppenblogg! Oavsett om man köper just OM-kläder eller andra märken så älskar jag att se dina vackra kläder och har stor glädje av dina tips. Du inspirerar.
  tack!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER