tisdag 28 september 2010

FINA PLAGG FRÅN PROVRUMMET! DARCIA WRAP & CILIA DRESS

Idag fick jag två fina paket. Ett från PROVRUMMET och ett från EXKLUSIV VARDAG. Nu tänkte jag börja med att visa upp Provrummets fina plagg först och imorgon kommer mitt fina Ester Elenora köp från Exklusiv vardag. Har redan bestämt mig för nya köp från just Provrummet eftersom jag tycker man får otroligt mycket kvalite och design för pengarna. Väntar in några plagg som ännu inte kommit in till butik som jag bara sett bland produktbilderna som visas i webbshopen och som jag är väldigt nyfiken på.
Här har jag Darcia Wrap i färgen Plommon, st S med underbar kvalite (Bomull/Silke i kragdelen). Under har jag den tunna Cilia Dress som är tunn så jag rekommenderar en underkjol under denna. Storlek S även på denna. Kofta kostar ca 500 kronor och klänningen ca 380 kronor. Älskar draperingen på dessa och den asymetriska formen.

Banden man knyter denna med sitter fast i koftan och man kan därmed variera hur man knyter denna på en mängd olika vis.

Färgen på klänningen och koftan är inte exakta, de kompletterar varandra men är inte samma.

Här ser ni hur bandet sitter fast i koftan. Kan varmt rekommendera denna. Underbart skön kvalite och dessutom jättesnygg.

Sjalkragen är LJUVLIG!
Kan även rekommendera att ni tar en titt på dessa sötnosar:

Fina Jojo Dress (här ser ni den med Cilia Dress under)
och en sötnos till kofta som är på väg till mig:

Finaste Briana Wrap i svart.....men ser ni den fina blusen under? DEN vill jag verkligen prova!! Har tyvärr ännu inte dykt upp i butiken än men i slutet av oktober ska den ha kommit.....VILL HA!

Imorgon utlovas bilder på mitt fina Ester Elenora köp, kan ni gissa vad det kan vara? Den var med bland bilderna jag visade tidigare idag.....
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Nu blir jag verkligen glad och på GOTT HUMÖR.
  Beställde denna wrapen från Provrummet idag i färgen plommon och ett matchande flätat skärp, ser framemot leveransen.

  Glad kväll.!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefin är du i outfiten vännen:-)
  Var inne på provrummet idag och tittade på deras underklänningar, var sugen på den vita..
  Har du provat dem?
  Jag undrar hur de sitter och hur de är i längden...

  Fick mitt paket idag:-))
  Jättefint, tack så hemskt mycket!!

  Massor med kramar

  SvaraRadera
 3. Hej Mia: VA ROLIGT ATT DU BLEV NÖJD!! Jag har själv Maggie dress i vit och i puderrosa i st S, de är ganska normala till lite rymliga. De kommer precis till knäet på mig som är ca 172 cm lång. Har inte mätt dessa men du kan maila Provrummet och fråga. de brukar vara snabba på att svara. Perfekta under Wigwam!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Jag tycker jättemycket om Provrummets kläder, som du skriver är det riktig prisvärda kläder.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh jag föll direkt för den fina koftan när jag kikade in idag! Och noterade blusen under... vet du om det kommer mycket nya modeller under hösten? Känns som om man kanske ska avvakta fler nyheter... Jag väntar ju hem den rosa Jojo dressen men det är visst paketförseningar på Posten har jag noterat idag! Gillar skarpt Provrummet, upptäckte dem i våras då jag läste någon negativ kommentar någonstans att de skulle kopiera andra varumärken men det stämmer ju inte alls!
  Kram Milla ***

  SvaraRadera
 6. Hej! Får jag fråga vart du har köpt ditt halsband? Det är fantastiskt vackert och klassiskt - passar superbra till alla dina olika klädvariationer.
  Inspirerad!

  SvaraRadera
 7. Hej Helena: Mitt Halsband har jag fått många frågor på och jag kan bara säga att det är ett halsband som min make gett mig i present och som är inhandlad hos en lokal juvelerare. Tyvärr inget märke man kan handla var som helst utan specialdesignad och med äkta odlad pärla, vitt guld och små briljantter.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER