torsdag 9 september 2010

FLER BILDER PÅ BOOTSEN FRÅN SCORETT

Nu har jag lyckats ta fler bilder med mina F+B kopior på (hihihi). De är som sagt supersköna, trots bruten tå, det säger allt tycker jag. Sen är skinnet väldigt mjukt och fint! Men så har jag även spanat in ett par svarta, blanka höga stövlar med klack och som är lite mer spetsiga framtill, helt enkelt mer min "stil" när det gäller stövlar, fast mångfald förnöjer.....alla dessa val.Visst är de snygga, fast de är rätt lika F+B Bootsen som kostar nästan tre gånger så mycket?
Sen tänkte jag strax lägga ut ett underbart vacker plagg till försäljning, ett plagg jag endast använt vid två tillfällen och det känns HELT fel på ett så pass vackert plagg.
Vi ses snart!
KRAM!

4 kommentarer:

 1. Urfina! Kollade på Scoretts hemsida o hittade inte dessa. Är det deras eget märke eller något annat?
  Ha en fin kväll
  Mia

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du köpt skitsnygga stövlar! Jag måste också gå och prova dom...vill egentligen köpa bruna Primeboots men dels är det så otroligt dyra och sen vet jag inte om de är FÖR tuffa för mig.

  Tack för tipset!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej Mabimao: Ja, det är Scoretts egna märke och heter "D for dasia" och är präglat in i skinnet diskret högst upp på skaftet. De är VERKLIGEN SUPERSNYGGA och de är supersköna på men jag ska vela lite till angående om jag vågar vara så pass tuff.....om de liksom är "JAG". Fast någon gång ska man vidga sin vyer ;-D
  KRAM!!

  Linaplina: Jag har haft EXAKT samma funderingar kring Primebootsen, de är liiiite för mycket MC-stövlar för min smak och för dyra, men supersnygga på andra.

  SvaraRadera
 4. Jättesnygga på dig! Så stilig som alltid. Ha en trevlig dag!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER