söndag 12 september 2010

KVÄLLENS ODD MOLLY OUTFIT - GRANDMAS COAT

Så till slut fick jag ta mig i kragen och klä på mig. Skulle hämta Stora Syster på barnkalas och där fanns ju en hel del av Stora Systers klasskamraters föräldrar, så jag fick anstränga mig.....tog motvilligt av mig mina mysiga Chill Norway plagg. Kombon idag är en Odd Molly som verkligen syns och en liten Odd Mollys som är halvt dolt.

Färgen syns inte så väl, men det föra årets knallrosa variant, som nog bara hette PINK.

Under tunikan, syns en liten Odd Molly rosett från min Secret tank linne. Tunika är köpt i somras på rea för 500 kronor och är av märket PASSPORT (tyskt märke) som gör väldigt fina plagg av hög kvalite. Ljuvliga detaljer på denna tunika i mjuk silke/bomullsblandning.

Som accessoar har jag ett egendesignat halsband av stora rosalila sötvattenspärlor med avtagbart hänge.
Det behöver inte bara vara Odd Molly för att vara vackert och detaljrikt. Gäller bara att vara nyfiken och öppen för nya märken, så finns det hur mycket som helst man kan fynda, särskilt när det riktigt bra REA.
Hoppas ni har en fortsatt fin söndag, just nu har jag lite ont i magen efter alla våfflor jag ätit.
Vi ses!
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag har en fråga angående din fina underklänning från Cream. Sitter den löst på kroppen eller är den helt åtsittande? Jag köpte en igår men den är helt åtsittande och nu är jag tveksam om den är för liten eller om den ska vara så?

  Tack för en underbar blogg! Jag läser den varje dag och inspireras av alla fina kläder!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Hej Karin: den sitter åtsittande. jag har själv gått upp till storlek M i min och den sitter åt, vilket i och för sig är bra om man ska ha den som underklänning.
  Kul att du gillar bloggen ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER