söndag 26 september 2010

VISSA DAGAR BEHÖVER MAN BARA VILA SJÄLEN...

Idag var en sådan dag. Fylld av sinnesro. Samla blåbär och svamp med familjen, fika, äta god mat, leka och bara vara tillsammans. Så idag belv det inga outfitbilder eller avancerad klädsel. Mestadels av dagen spenderades i jeans och fleace + gummistövlar på fötterna. Ljuvligt skönt. Jag var t o m OSMINKAD hela dagen, brukar jag ALDRIG vara. Osminkad är jag bara hemma, utanför dörren är det masken på.


Här har vi fikat idag efter vår skogstur. Underbart!
Ha en fortsatt fin söndag. Mycket mode utlovas nästa vecka! Väntar finfina paket från lite olika håll...ni får se nästa vecka ;-D
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Åh vad härligt att bara vara.......det är det bästa som finns :-)
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 2. Tack underbara tjej för dina fina kommentarer hos mig;) Du är så go...Härlig dag förstår jag att ni har haft! Visst behöver man bara vara...så skönt ibland och skrutta runt i myskläder. Jag gör det så ofta jag kan på helger, inget smink, ingenting, samla tankarna och ny energi!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det låter som att du haft en toppenskön dag. Så vill jag ha det varje helt, det är därför vi flyr stan och vilar oss på landet. Brukar skratta åt mig själv när jag åker till ICA och handlar i arbetsbyxor, fleecejacka och stövlar på fötterna. Frihet!

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER