lördag 4 september 2010

IDAG FIRAR BLOGGEN 1 ÅR!! FIRA MED MIG!!

Idag firar bloggen 1 år! Tänk va tiden går fort när man har skoj, för skoj har jag haft tack vare ER underbart fina läsare!! Ni förgyller mina dagar med era fina kommentarer och feedback! Utan ER ingen Blogg!! Det hade i varje fall inte varit lika kul att blogga då....det kan jag villigt erkänna. Det är samspelet med ER som skapar det där suget efter att leverera bra inlägg. Så idag ska vi fira tillsammans!!! Jag tänker lotta ut ett av mina egendesignade och egentillverkade Halsband till EN lycklig läsare! Allt ni behöver göra är att berätta varför ni läser bloggen och vad ni gillar med den. Jag kommer därefter att lotta ut EN lycklig vinnare nästa lördag, den 11 september (ja, jag vet 9/11 och just därför behöver man något positivt att se fram emot).
THJOOHOO! Tiden har verkligen runnit iväg. Otroligt många OUTFITS har det hunnits med och en massa saker har ventilerats i bloggen. Men det som jag uppskattar mest med bloggen är det oerhört fina nätverket som skapats mellan vissa av oss Odd Molly-tokiga tjejer! Vissa bekantskaper har kommit och gått men visa har bestått och dessa uppskattar jag mer än jag kan uttrycka i ord.
Lite statistik kring inlägg och besökare under detta första år:

Dagens Odd Molly Outfit: 238 inlägg
Andra Outfit: 57 inlägg
Antal UNIKA besökare sen start: 279 320
Genomsnittligt antal besök i veckan: mellan 7.000-8.500
Topp 3 Länkar som besökare hittar hit ifrån:
Tack Fina Ni för att ni länkar till mig! Uppskattar det så!!

Här är halsbandet som lottas ut! Ca 40 cm i omkrets. Består av sötvattenspärlor i olika former, halvädelstenar, silverpletterade delar (allergitestade), silverdelar (det stora hjärtat) samt Swarowski kristallpärlor. Värde ca 1.200 kronor. Ett UNIKT halsband till en lycklig läsare!

Presentpåse medföljer!


Så här ser den ut på! Finns även på bild i detta inlägg HÄR!!!
Ha nu en fin Helg!! Lovar återkomma med Outfits, samt en liten sammanställning av året som varit, i bild.
KRAM!!

32 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag hittade din blogg mest av en slump och gillade den direkt. Sen den dagen följer jag dig varje dag. Här kan man få tips och inspiration och du skriver bra också!
  Ha det bra och tack för en bra blogg! Och vilka JÄTTEFINA smycken du gör!

  Kramar Camilla

  SvaraRadera
 2. Jag läser för att få inspiration och kolla in dina underbara outfits. Dessutom är det inte många kvinnor med karriär och barn som bloggar och du fyller en stor tom nisch! KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Jag hittade din blogg när den var precis ny!
  Jag tycker det är kul att se hur en outfits kan förändras med assessoarer, som skärp, sjalar smycken, väskor skor/stövlar mm.
  Kul att du visar fina budgettips oxå.

  Kraaam!

  SvaraRadera
 4. Din underbara blogg hittade jag för ca 9 månader sen tror jag kan stämma och jag var helt fascinerad av att det fanns "Odd Molly bloggar"=) Du var en av dom som verkligen lyste och jag har följt dig sen dess. Det är ca ett år sen jag själv började fundera på en blogg men var lite försiktig i början för att sen starta för ett halvår sen. TACK för alla underbara outfits du visar och du delar med dig av ditt liv på ett så varmt och lagom sätt! Halsbandet är gudomligt fint och den som vinner blir lycklig;)
  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 5. GRATTIS PÅ 1-års DAGEN!!
  Tänk vad tiden går fort ändå..tycker jag har följt dig rätt så länge, kanske från början. DU inspirerar, visar en massa olika outfits med tips, du gör även underbar provningar vid kollektions släppen som är värdefulla för alla oss i landsbygden. Du är en kvinna mitt i livet med massor på gång, det gillar nog de flesta av oss. Den som vinner är bara att gratulera!
  Ha en fin födelsedag!
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Hej, Hittar hit alltid via Bina, Katinka eller Evalena. Roligt att se hur du kombinerar olika accesoarer, fixar lite plaggen.

  SvaraRadera
 7. Vackraste!

  Grattis till ett år i denna härliga värld av systrar! Just av den anledningen läser jag din blogg.. att vi är ett stort gäng och vi är så olika många av oss. Jag gillar din stil - och inspireras även om mycket inte funkar för mig.. tänk ett brett skärp i midjan på fluff-Bina ;-)

  STOR KRAM <3

  SvaraRadera
 8. Hej!
  jag är en 178årig odd molly tok som hittat odd molly tidigt i livet. jag läser din blogg för att få den kunskap jag behöver ang. all fejk. läser för att få insperation om olika märken. vet inte hur många gång jag klickat på beställ efter jag har läst din blogg..

  ha det bra!:)
  linaina@hotmail.se

  SvaraRadera
 9. Grattis på 1-års dagen! Jag läser din blogg för att den ger massor av glädje och inspiration i vardagen. Uppskattar speciellt dina outfits och tycker det är trevligt att du svarar på frågor. Det visar att du bryr dig om dina läsare. Dina smycken som du tillverkar är verkligen något alldeles extra. Hoppas att du får en underbar lördag! Kram

  SvaraRadera
 10. Grattis på ett års dagen!
  Jag läser din blogg varje dag och kollar den t.o.m flera gånger om dagen :-)! Det är så inspirerande att se dina fantastiskt fina kläder och smycken :-)!
  Ha en bra dag!

  H. Ulrika

  SvaraRadera
 11. Grattis på 1 års dagen från Finland också! Din blogg var den första jag hittade, när jag köpte min första molly, och den verkligen öppnade mina ögon, hur många fina plagg har jag missat... Och det också orsakade det, att jag började jakta dessa finingar jag lärde mig känna i din blogg, och nu kan jag säga, att jag har lyckats hitta nästan alla gamla godingar, som har jar letat efter.

  Tack vare du, som ser ut som en finaste model i mollykläder och som kan också kombinera kläder på ett speciellt sätt.

  SvaraRadera
 12. Grattis, eftersom jag inte har några modeintresserade vänner, så har jag sökt mig på nätet efter någon som har samma intresse som jag. På den vägen är det. Vi känner inte varandra, men ändå så känns det så.
  /Othilia

  SvaraRadera
 13. Jag gillar att titta på dina olika femenina outfits och att du lägger ner jobb på de små detaljerna som gör det lilla extra.

  Tabby

  SvaraRadera
 14. You've got me poppin' champagne och skålar till Din ära! Tjohooo!! Tusen grattiskramar skickas ut i cyberrymnden till dig!:)
  Jag (vi, gänget på andra sidan havet) läser bloggen för att du är en så himmelens vacker människa, du gläder oss med dina outfits, humor och kloka ord. Uppskattar din vänskap <3

  Hoppas du har en underbar dag!!

  <3 Malenami

  SvaraRadera
 15. Hej!
  Din blogg har allt!
  Intresset för vackra kläder, tips, tankar och funderingar kring det mesta här i livet!Svårt att säga exakt vad du har som ingen annan blogg har, men något är DET!Ibland pratar vissa om en egen stund att mysa med ex. ett modemagasin, men det här är MKT bättre!

  SvaraRadera
 16. Your blog was propably the first that I discovered in the Odd Molly internet world. I come here for inspiration and to admire your daily outfits. You have your own unique style both in clothes and blogging.

  SvaraRadera
 17. Grattis till ditt 1-årsjubileum!
  Jag går in lite då och då för att få inspiration, läsa kommentarer om hur olika modeller känns och är i storlek. Just nu är jag sugen på ett linne från Ti Mo som du skriver om ibland. Gillar precis som du kvinnliga modeller. En rolig sak är att jag efter ett tag kom på att det första jag köpte från Tradera var av dig och du önskade mig lycka till. Fantastiskt fina smycken! Jag skulle gärna vara en stolt ägare av halsbandet med hjärtat :-)

  ullisbjork@spray.se

  SvaraRadera
 18. Happy 1 yr anniversary! You always look so lovely. Beautiful jewelry as well. Kram!

  SvaraRadera
 19. Jag kikar in på din blogg för att du alltid har så inspirerande kombos, som du bär upp och piffar till på ett fantastiskt sätt. Önskar att min kropp också vore gjord för fina skärp, det är ju så snyggt.... Dina halsband är gudomliga, lyllo den som blir ägare till ett sånt! Ha det gott!

  SvaraRadera
 20. Jag har nyligen upptäckt din blogg, för ungefär 2 veckor sedan. Det var love at first sigth! Har kommit tillbaka varje dag sedan dess. Du verkar vara en fantastisk kvinna och din stil och garderob är to die for.

  Du är en stor inspirationskälla gällande mode i allmänhet och Odd Molly i synnerhet.

  Keep up the good work, och må det bli många år till att fira!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 21. Grattis till en superfin blogg som har DET!

  Jag använder den som startsida när jag vill "molly insireras" till nya köp!

  Jag läser din blogg för att du förvandlar kläder som kan se halvkul ut på en produktbild till ett ha-begär som håller mig vaken på natten ;-)

  Ditt sätt att sätta en kvinnligt prick över i finns inte på någon annan plats i cyberrymden. Jag uppskattar att du inte köpt "hela odd molly konceptet" utan kombinerar billigt och dyrt, okända och kända märken, och gjort en stilsäker egen "odd molly-holic stil" -kvinnligt, vackra detaljer, spännande kombosar och stilsäkra val.

  Kommer besöka din blogg mycket i framtiden för inspiration och vackra bilder!

  Du har DET unika i din blogg som gör att det är DIN blogg jag helst läser och följer av alla odd molly bloggar!

  Kram och grattis!

  SvaraRadera
 22. Hej
  Jag hittade din blog genom intresset för Odd Molly. Jag lever själv ett hektiskt liv med ett arbete som tar mkt tid men oxå hus o hem med tre barn. När tiden är knapp är det underbart att framåt kvällen titta in hos dig o drömma...
  Häls
  Anna

  SvaraRadera
 23. *****GRATTIS till 1-års jubileumet*****
  Tittar in till din blogg varje dag!
  Du har många tips på många olika saker.Du inspirerar mig och jag känner mig glad när jag läser din blogg.Det finns dyra plagg, budget och allt blandat. Olika outfitstips som kan förändras med en assecoar.
  Du lockar till köp ibland :-) men också eftertanke. Du blandar vardag med karriär.
  Att sedan också få läsa alla kommentarer där alla kan se på saker på olika sätt är också lärorikt.
  KRAM Halvan

  SvaraRadera
 24. Jag köpte min första Molly för ca ett år sedan och har sedan dess följt ett antal Mollybloggar och där bl a din. Jag läser din blogg mycket för att få inspiration och tips på roliga stilrena kombinationer, eftersom mitt jobb kräver en viss dresscode. Med hjälp av dig och Odd Molly är det inte bara kostym som gäller nu mera.
  Hälsningar Helén

  SvaraRadera
 25. Grattis på ett års dagen. Hittade din blogg i december 09. Läser den så gott som varje dag. Jag blir mycket inspirerad av dina komentarer och bilder. Gillar att se kläderna på en mogen kvinna , i samma ålder som jag. Fortsätt att skriva din bolgg! Lycka till

  SvaraRadera
 26. Grattis på "födelsedagen" får man säga till bloggen och dig då :) Hittade din blogg genom Katinkas blogg då jag var helt ny i mollyvärlden för snart ett år sedan. Jag läser din blogg nästan varje dag, den finns med på min så gott som dagliga bloggrunda. Jag får så mycket inspiration av dina vackra bilder och du bär ju upp kläderna som få! Sen är det kul med alla tips du ger också på kombinationer, budgettips, smycken, sjalar etc etc. Jag tycker du har en egen unik stil som är så vacker :)
  kram

  SvaraRadera
 27. Grattis på 1-årsdagen! Jag är ju ganska ny på din blogg men sen den dagen jag hittade hit hälsar jag på varje dag. Jag älskar din fantasi när det gäller att kombinera kläder och du ger så mycket inspiration, jag har redan köpt tre plagg du visat på bloggen. Tack för alla underbara tips!
  Halsbandet är väldigt vackert! Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 28. Jisses, tack gode gud att jag jobbat i helgen & har som vana att alltid läsa inlägg från andra flera dagar bakåt, så jag liksom läser "ikapp".
  Så här sitter jag nu & läser dina inlägg några dagar tillbaka =) Ja så har det varit dom sista 2 månaderna, jag är ju relativt "grön" här i denna världen. Inspirerande, vackra bilder & underbara kombinationer av andra märken tycker jag är väldigt inspirerande.
  Åh.... halsbandet... finns inga ord.. Hoppas att den lyckliga vinnaren vårdar detta med själ & ♥
  Kram ! Åsa

  SvaraRadera
 29. Hej Pearl, jag hittade till din blogg strax innan sommaren och tycker mycket om den då du har så många fina och bra kombinationstips till mollysarna med underkjolar och skärp till, vilket har gjort att jag börjat kombinera mina på ett helt nytt sätt. Tack för det och för en fin feminin blogg som alltid är lika roligt att återvända till. Grattis till 1 -år och jag önskar dig och din familj en skön höst. Mvh. Marina :0)

  SvaraRadera
 30. Tycker att du har en underbar blogg med stor variation.
  Du skriver på ett underhållande sätt som sätter lite exttra glamour på vardagen!
  Kram Mimmi
  tessamimmiclogsofsweden@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. Hej!
  Jag har precis hittat hit och inte hunnit utforska bloggen men den verkar superfin och urspännande! Jag gillar såklart Odd Molly och hoppas få tips och inspiration här.

  Jag håller mina tummar och hoppas på nybörjartur!

  Kram
  Lena

  SvaraRadera
 32. Hej!

  Så kul med en tävling och grattis till ditt första år!

  Din blogg var faktiskt den första Odd Mollybloggen jag hittade. Sedan dess har jag självklart hittat till en hel del andra, men fortfarande är det via din blogg jag startar och sedan klickar jag mig vidare när jag nästan dagligen läser bloggar.

  Jag tycker om dina tips på kläder och accessoarer, både Odd Molly och budgettips och du tar väldigt fina kort. En hel del av mina egna inköp har jag blivit "lurad" till efter en titt hos dig. Tack!

  Skönt att höra att du hade sån tur i oturen när olyckan var framme och jag hoppas att du kryar på dig!

  Kramar!

  Lotta

  treknack@gmail.com

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER