fredag 17 september 2010

ODD MOLLY - WIGWAN DRESS I VINTAGE CHALK & I ALMOST BLACK

Idag har jag provat båda Wigwam i Vintage Chalk och i Almost black. Gillar så otroligt mycket min Wigwam i Lile Lilac så jag har börjat snegla på de andra två färgerna. De är ju så otroligt användbara.

Storlek 1 på denna och den är ganska normal till lite rymlig.


Sen provade jag även min favorit i Vintage Chalk som jag faktiskt är mest sugen på.Alla detaljer kommer fram bäst i de ljusa färgställningar.

Ni får bortse från min gummistövlar...Jag är fortfarande i valet och kvalet men det lutar åt Vintage Chalk, hade gjort sig snyggt till mina nya Tradera-fynd mockastövlar i beiget. Eller vad tror ni? Svart eller Beiget? Denna sötnos i Chalk är jag faktiskt VÄLDIGT sugen på att beställa hem från TINTIN STYLE som har denna kvar i de flesta storlekar.
Sen har jag ju en massa fint på väg in men det tar vi sen. Min vackra klänning från Tyskland har ÄNTLIGEN kommit och bilder utlovas imorgon.
Ha nu en trevlig fredagkväll!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Å den är så fin! Jag har köpt den i chalk=) Var helt inställd på almost black men tänkte om när jag provade;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Jag är en sucker för dne i svart men jag tror nog att chalk är mycket snyggare på dig!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har både den i almost black och den i vintage chalk, men just nu är jag mer kär i den i chalk. Känns otroligt höstig och fin men inte alltför mörk som nu ändå vädret håller på att bli.... Så jag röstar på den i chalk =)
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 4. Tycker att Vintage Chalk är snyggast. Den passar du bäst i. Fjärilskoftan i Vintage Chalk är väldigt snygg om man är ute efter en kofta till. Den kombon funderar jag själv på.
  Trevlig helg!

  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 5. Har själv köpt en Wigwam i Vintage Chalk. Tycker att den är jättevacker i den färgen.
  Mvh/ Monica

  SvaraRadera
 6. Den svarta skiljer ju sig mest från den du redan har i lite lilac men jag röstar ändå på vintage chalk på dig. KRAM!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER