fredag 3 september 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - HEARTED TUNIC & TIMBERLAND

Kära läsare, tack för all eran input. Tunikan verkar vara en kopia och det känns inget roligt att betala en massa pengar för en kopia, hur välgjord den än är! Fick nämligen en kommentar från en anonym om detta typ: "vad spelar det för roll om det är en kopia så länge du gillar tunikan, vem ska veta?". Jag sponsrar INTE KOPIOR/PLAGIAT och jag har köpt denna under förespeglingen att det var en ÄKTA Odd Molly. Är man beredd att köpa kopior så är det upp till var och ens samvete men jag skulle ALDRIG befatta mig med det och dessutom inte när jag blir lurad att tro att det är en äkta vara som jag betalar därefter för! Det som speglar någon roll är att JAG VET att det är en kopia, vad andra tror spelar ingen roll för mig. Men nu till trevligare saker. Efter mycket letande lyckades jag ÄNTLIGEN få tag i en Hearted Tunic i st 1 i lite lilac via en underbaring till Odd Molly-syster. Hon kommer faktiskt att dyka upp på bloggen någon gång nästa vecka. Underbart, fina Cia brukar läsa bloggen och ska visa upp några fina Mollysar i sin samling. Ska bli jätteroligt!! Det här samspelet med ER läsare är så otroligt givande och inspirerande!! Cia är den som sålt mig denna vackra tunika.
Under har jag mitt fina Odd Molly linne och till detta mina URSKÖNA jenas från BLANK NYC som jag handlat hos TINTIN STYLE. Älskar modellen och mjukheten i dessa.


Så snygg även utan linnet under! Perfekt när man har tajta stretch jeans till.


Sedan provar jag denna med de ursnygga TIMBERLAND stövlarna jag provade igår. De är verkligen kvinnliga, URSKÖNA och superpraktiska. Primeboots är nog tyvärr alldeles för tuffa för min stil, jag befarar att de bara skulle bli liggande. De bruna är de jag gillar bäst! Har faktiskt en massa svart stövlar men inga bruna, så det lutar åt köp av dessa.

Tåler tuffa tag men är ändå bekväma och superkvinnliga. Ska gå till en skomakare och höja klacken om jag nu slår till på dessa.


Dessa har dragkedja på insidan, så jag slipper snöra åt dem varje gång jag tar på och av dessa. SUPERPRAKTISKT!
Hoppas nu ni får en fin helg! Snart är det dags för fredagsmys.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Ja men den tunikan står ju ditt namn skrivet på..passar såå bra på dig! Superfin kombo.
  Vad det gäller stövlarna hade jag också valt de bruna, vem vet..kanske jag köper ett par sådana eftersom som jag älskar Timberlands på foten.
  KRAM

  SvaraRadera
 2. TACK FINA ANNELIE!! Älskar också Timberland! De har gedigna och bra skor, att de dessutom råkar vara snygga och kvinnliga gör inte saken värre. Tycker faktiskt även prisbilden är bra på dessa godingar som kan användas en massa år framöver.
  KRAM och trevlig helg!!

  SvaraRadera
 3. Det var var väldigt roligt du tänker precis som jag när det gäller stövlarna! Trodde jag var ensam i Mollyvärlden att älska dessa..
  TREVLIG HELG,
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Åh, vad tjusigt. Stövlarna passar perfekt till, håller med om valet av färg, älskar kombinationen rosa/brunt. Tråkigt med kopian, jag tittar själv på Tradera efter Odd Molly men blir så osäker nu när det verkar vara så mycket kopior. Ditt inlägg gav dock lite tips på detaljer som man ska tänka på.
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Vilket bra val av stövlar! de är supersnygga tycker jag.
  Likaså gillar jag tunikan. Har den i chalk men skulle även vilja ha i almost black.

  Läste din provning om jeansen och håller fullständigt med dig, inte till fullpris:)

  önksar dig en skön helg
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Vad fin du blev !! Som alltid!! Ångrar nästan att jag sålde den!! " ler"
  Stövlarna är super fina!
  Vi hörs snart!
  Kram Cia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER