tisdag 14 september 2010

DAGENS FÅNGST!! LOVE FOREVER!!!

Idag fick jag en MASSA paket, ALLT på en gång! Fick en efterlängtad Molly.....kommer imorgon, lite Tradera fynd.....SÅ FINA! Men idag vill jag visa upp ett relativt ungt svenskt märke som också är folklore inspirerad, precis som Odd Molly. LOVE FOREVER är ett relativt ungt märke som egentligen bara hunnit med en kollektion (sommarens fina kollektion) och nu är inne på sin andra kollektion för HÖSTEN 2010. Jag har haft förmånen att få träffa fina Terece som är designer och grundare till detta märke, men redan i somras föll jag deras fina jeansjacka. Plaggen är genomtänkta, kvinnliga och PRISVÄRDA! Väl på plats kunde jag inte motstå vissa plagg och accessoarer, så en del av dessa fick följa med hem ;-D
Denna fina tunika/blus är i svart med rosa broderier och underbara ärmar med volangkant.
Pris: 699 kronor (Ett fynd för denna fina passform och model). De är aningen stora i modellen så gå gärna ner en storlek i dessa. Dessutom är det jättefin spetskant i halsringningen.
Närbild på fina ärmen.

Sen bara MÅSTE jag visa upp denna skönhet till väska! Jag är sååå glad jag inte köpte OM-strand väska i år, var faktiskt nära på REAN men lyckades hålla mig. Dessa väskor är handgjorda i Thailand av bergsfolket och varje väska är UNIK. De är rymliga och praktiska! Snyggt när man har svarta plagg för övrigt (eller bara vita/ljusa plagg). Pris för dessa 750 kronor!!! ETT FYND om ni frågar mig! Denna sötnos kunde jag inte motstå!Beklagar färgåtergivningen!Kan lysa upp vilken mörk höst/vinter outfit som helst!!
En variant till min LV ;-D Gillar att variera mig som sagt.
Ha en fortsatt trevlig kväll! Om ni är nyfikna på Love Forevers kollektion kan ni KLICKA HÄR! Imorgon återkommer jag med några fler gobitar därifrån OCH ett specialerbjudande till ER (mina fina läsare) om ni är nyfikna på att testa detta fina märke!
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Verkligen jättefint. Det där vill man ju se mer av!
  Jag hittade en scarf på deras hemsida som jag blev riktigt förtjust i.

  Kram från V

  SvaraRadera
 2. Såg ut att vara söta plagg till ett lite mer humant pris än vad OM ibland ligger inne med.. Tack för tipset!

  Har du tid över någon dag får du hemskt gärna gå in och kolla min blogg, och kanske till och med lämna ett litet avtryck - jag hade verkligen känt mig hedrad!

  Har köpt min första OM klänning som jag ska hämta imorgon, Fonda dress i färgen cabaret - hade varit kul att höra din åsikt när jag lagt in bild på hur den sitter på (det handlar ju faktiskt om mycket pengar).

  Ha en fortsatt bra kväll!

  Kram Martina (:

  SvaraRadera
 3. Hej Martina: klar jag går in imorgon och kollar in din provning, det VIKTIGASTE är dock att DU trivs i plagget.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Åh, tunikan är superfin! Finns den att köpa någonstan på nätet eller vet du någon butik som skickar? Tack för en inspirerande blogg =)
  /J

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset om det otroligt fina kläderna!

  Kram
  Lena

  PS. Har en tävling i min blogg ifall du är intresserad...

  SvaraRadera
 6. Hej! Jättefin tunika!! Jag läser ofta din blogg och tycker jättemycket om den..nu undrar jag om du kan tänla dig att länka till mig..jag gillar också mode och främst Odd Molly..jag länka såklart till dig också :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej Chatarina: TACK för din kommentar!! Klart jag går in och kollar in din blogg!! Tyvärr kan jag inte lista ALLA OM-bloggar som finns, utan jag listar helt enkelt de jag själv brukar försöka hinna läsa om dagarna. Blir det för många bloggar kommer jag snart inte att ha någon överblick alls. Länkar gärna men när jag hittar nya favoriter men jag hinner inte se alla bloggar som dyker upp. Har därför inte upptäckt din blogg innan, ledsen.....
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Tefrossa: TACK!! Men jag är en HOPPLÖS kaffedrickare....hihihi. Mysig blogg du har!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 9. Både tunikan och väskan var jättesnygga!
  Tunika stod jag och fingrade på hos Unica i lördags.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Hej Jeanette: Ja, visst är de ljuvliga! Bra pris också! Lägger upp ett litet specialerbjudande till mina läsare (ER) senare idag. Då kan passa på att testa om man är nyfiken på detta fina märke!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER