fredag 10 september 2010

DAGENS ODD MOLLY - EN KLASSIKER!!

Japp, idag är det inte mycket till fantasi. Idag är det fredag och jag är fortfarande öm överallt så därför är det en bekväm outfit som gäller. Samtidigt är det en massa möten inbokade så det gäller att vara presentabel, även om det är "leasure friday". Så här kommer minälskade Lovely Knit i Grey från sommaren tillsammans med mina LJUVLIGT sköna jeans från BLANK NYC som man kan hitta hos TINTIN STYLE, bättre jeans än dessa har jag helt ärligt aldrig haft och prisvärda är de också.
Linnet under från Odd Molly är inte helt rätt matchat, men jag får skyla på att det gick snabbt imorse ;-D

Snygga svart stövlar med lite klack till detta så känner man sig ändå uppklädd.

Dessa stövlar är från mitt favoritmärke Novita som finns även den på Scorett. Bra stövlar till helt OK priser.

Det var allt från mig för stunden. Idag blir det fredagsmys med familjen när jag nu ska lyckas ta mig hem från jobbet. Ska bli såååååå skönt att bara slappa efter en intensiv och olycksdrabbad vecka.
Ha en riktigt skön fredag!!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Du är snygg som vanligt, och jättesnygga stövlar! Kvinnliga stövlar som passar dig jättebra.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Kalasfin är du! Den grå knitten är ljuvlig i färgen. Dock vet jag inte varför jag inte trivs 100 i dem...sålde precis en av dem här.

  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej vackra O-M holic!
  Du är så snygg i jeansen, LK,n o stövlarna..ursnyggt!
  Bootsen du visade igår ser väldigt fina ut, säkert ett bra köp!
  Det är roligt o ha lite variation även på fötterna.
  Önskar dig en mysig helg med din fina familj!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag har också en sån kofta, men tyvärr köpte jag en för stor, vet du om man kan sälja den lätt på något sätt och ändå få hyfsat betalt för den.

  Fin blogg :-)

  Linda

  SvaraRadera
 5. Hej Linda: Du kan alltid sälja Odd Mollysar relativt enkelt och till relativt bra priser via Tradera. Blocket har jag ingen erfaranhet av, har ALDRIG köpt Odd Mollysar via Blocket, känns inte lika tryggt.
  Lycka till!!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER