torsdag 23 september 2010

DAGENS ODD MOLLY - BRAND NEW 2 HAND DRESS

Denna sötnos kommer från kära bloggsyster DR MOLLY. Blev så sugen när hon visade upp denna sötnos på sin blogg. Den är ljuvlig! Sitter jättefint i storlek 1 om än väldigt åtsmittande kring bysten. Ska prova den och känna efter om den ska få stanna eller flytta vidare. Den är ju så vacker och välarbetad, finast i denna färgställning enligt mig.Den är så himla fin men som sagt, jag får ta mig en funderare. I så fall tipsar jag om eventuell flytt av denna sötnos på bloggen först ;-D
Ha en fortsatt fin dag. Imorgon blir det fredagsmys......SÅ SKÖNT!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Hej vackra kvinna!
  Du är suuupersnygg i denna dressen! Fast det är du ju i princip vad du än tar på dig!
  Ha en bra torsdag!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jag tycker den passar dig perfekt och är en riktigt odd-molly-holic klänning!!! Känn efter en stund så du inte gör något förhastat! KRAM

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg på dig tycker jag! Helt din stil och modellen är underbar!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 4. Har precis kommit hem från semester och såg Love Forever erbjudandet =) blev så glad, så jag hoppas det funkar fortfarande!!!
  Har föresten inte tackat för den underbara rosa wigwamen jag köpte av dej på tradera =)TACK!!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER