måndag 27 september 2010

DAGENS FÅNGST! ODD MOLLY GLENDA LOPEZ LEATHER BAG!!

Jag är så lycklig över min vackra väska som kom idag tillsammans med min fina WIGWAM i Chalk, st 1 från finaste Malin på DEEPFLING!! Bättre och snabbare service får man allt leta efter. Tar max en vecka att få sina varor (utan strul) och med dollarn som är låg just nu är det betydligt billigare att handla av Deepfling än av butikerna här hemma. Dessutom om man handlar över 100 USD (vilkat man gör per automatik om man köper Odd molly plagg) är det FRAKTFRITT!! Om ni inte testat att handla från Malin på Deepfling så rekommenderar jag er att testa. Malin pratar dessutom svenska så det går snabbt och enkelt att kommunicera om man har några frågor. TACK MALIN FÖR UNDERBAR SERVICE!!
Helt enkelt ljuvliga detaljer! Denna kunde jag inte låta bli att inhandla. Har velat ha den sen den dök upp. Med låg dollar och lite stammisrabatt slog jag till på denna. Är sååååå nöjd!

Välarbetad väska med helt ljuvliga detaljer! Mycket snyggare än många designerväskor som hänger i min garderob.

Perfekt att kan kan ta bort remmen med fransarna om man vill och bära den i handvecket.
Här tillsammans med min vackra WIGWAM i Vintage Chalk, st 1 (som faktiskt är en stor st 1, känns mer som en st 2).


Så här fin är denna. Under har jag min underklänning från CREAM men jag kan tipsa om att denna blir helt LJUVLIG tillsammans med MAGGIE Underklänningen från PROVRUMMET som är mycket prisvärd!Så här fin ser den ut inåti!

Den är HELT PERFEKT tillsammans med Lotta Lotta Coat i powder! Vilken Kombo!!!

Fint arbetad rem.

Helt enkelt perfekt, både till storlek och med den medföljande remmen som gör att man variera sättet att bära denna. Skinnet är ömtåligt men jag är övertyggad om att den bara kommer att bli snyggar desto slitnare look den får. Den här är en keeper!! Lämnar den aldrig ifrån mig!!
Ha en fortsatt fin dag. Väntar snart lite mer plagg från Provrummet som jag lovar visa upp.
KRAM!!


12 kommentarer:

 1. dendär väskan är HELT ljuvlig ! har känt & klämt i verkligheten, men jag har ju väskor så det räcker ;-) Å wigwamen är klockren ! Dunderfint !
  ♥Åsa

  SvaraRadera
 2. underbar kombination! Förstår att du är så nöjd! KRAM

  SvaraRadera
 3. Hejsan,

  Härlig blogg,glad att jag hittat hit där man får mycket tips :)

  Vilken Maggie menar du hos provrummet?

  //Anette

  SvaraRadera
 4. Hej Anette: Jag menar MAGGIE dress i Puder rosa, du kan leta på namnet i deras butik och hitta denna. Verkligen användbar och ljuvlig!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Vad snyggt! Väskan är alldeles underbar, och du är alltid lika snygg i dina kläder.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Den väskan är ljuvlig! Jag gillar dock inte beige speciellt så om den hade kommit i mörkbrunt eller svart hade den blivit min.

  Jag gillar också Deepfling!

  KRAM

  SvaraRadera
 7. vilken härlig kombo, supersnyggt! Väskan är jättefin, jag tycker om OMs väskor!
  kram

  SvaraRadera
 8. Härlig blogg med massor av inspiration! :)

  Mvh Evelina CL

  SvaraRadera
 9. Hej,

  vad fin du var i din nya Wigwam. Vet att du har strl 2 i din svarta och att du nu köpte 1:an för att den skulle sitta lite tajtare. Jag har samma problem. Jag ligger mittemellan strl. 1 o 2 och har nu en svart wigwam i strl2. Skulle vilja köpa chalk i strl 1 men är rädd att den sitter alldeles för tajt. Skulle du kunna tänka dej att mäta din 1:a över bröstet??
  Kram från en villrådig Molly-fan

  SvaraRadera
 10. ÅÅÅÅÅåååååhhhh! Vad fiiiiint! Härligt vännen!!!!:) Kram!

  SvaraRadera
 11. Hej ÅsaF: Jag har 92 cm i bystmått. Denna 1 som jag har är något rymlig, känns snarare som en lite st 2, tänk på att de kan variera ganska mycket även inom storlekarna. Provade en annan st 1 på Åhlens och den var betydligt mindre. Tror det är bäst att prova om du är osäker, men som sagt jag är 92 cm runt om i bystmått och passar bra i en normal st 1.
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 12. Hej,

  tack för hjälpen med måtten. Jag mäter oxå 92 cm i bystmått så jag fortsätter att köpa samma storlekar som du kan ha. Tycker att min svarta wigwam är lite för bylsig så jag ska testa att köpa en 1:a i den chalkfärgade.
  kram åsa

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER