tisdag 14 september 2010

JULAFTON I SEPTEMBER!!!

TJOHOOOOO!! Idag har det trillat in lite paket!! Ojojoj, va mycket fint jag har att visa upp. Vet inte var jag ska börja. Får ta mig en funderare när jag kommer hem ikväll. Men MYCKET fint kan utlovas.....känns verkligen som julafton! Det var någon som kommenterade på Radion idag att en hel del kvinnor reagerar på fynd (reor), dvs vissa inköp, på samma sätt kroppsligt som när man är förälskad. Man fann att dessa kvinnor utsöndrade samma typer av hormonerm, adrenalin och andra ämnen i kroppen som när man är djupt förälskad i någon....hihihihi. Jag måste tyvärr erkänna att jag känner igen det till viss del. Idag är en sådan dag! Jag är helt lyrisk.
Det ska bli otroligt roligt att komma hem och ta lite bilder på mina fynd!!
Vi ses senare ikväll!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Vad härligt! Ska bli kul att se dina fynd!

  Kolla gärna min nya blogg www.lettingmyheart.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Ohhh vad roligt! Längtar efter att få se vad! Kram

  SvaraRadera
 3. Så spännande, hoppas jag snart får den känslan om det blir jag som får paket av dig ;0)

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 4. OJ! Där kände jag mig träffad :-)

  ÖPPNA PAKETET NU!!

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER