torsdag 9 september 2010

GENIALISK REKLAM! MED UNDERBART BUDSKAP!!

Min kära Odd Molly Syster, SANNI BUS som jag besöker ett par gånger om dagen har ofta tänkvärda och roliga inlägg. I det här inlägget har jag snott RAKT av länkningen till denna ypperliga YouTube video som egentligen gör reklam för Pantenes hårvårdsprodukter som Sanni inspirerats till via ANNELI. Saken är den att med en sån genialisk reklam behöver man inte bry sig om vilken produkt det handlar om, det som berör mig och andra som länkat till denna är just budskapet, VARFÖR SKA MAN VARA SOM ANDRA? Den är helt enkelt LJUVLIG med den underbara klassiska musiken i bakgrunden och mot bakgrund av att den riktar sig till kvinnor i asiatiska länder (Thailand, Malaysia, Kina, etc)!! Modigt och otroligt skickligt gjort! Ryser och blir sentimental varje gång jag ser den, måste ju tillägga att vi hade detta stycke på vårt bröllop när jag klev in i kyrkan ledd av min far, så den berör mig på flera plan. Så här är den tjejer, ENJOY!


Ha en fortsatt fin dag och alla ni kvinnor/tjejer därute " JUST GO OUT AND SHINE!!!!
STOR KRAM!!

3 kommentarer:

  1. Patetiskt dålig tyckte jag att den var. Och det visar väl att jag inte är som alla andra!

    SvaraRadera
  2. Kanon in D Pacbel.... vi hade detta underbara stycke med när vi gick in i kyrkan. Gråter faktiskt alltid när jag hör detta..... kram

    SvaraRadera
  3. Tyckte det var en fin reklam med en tanke bakom.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER