måndag 6 september 2010

CAMPADRE + STÄNDIGT SHOPPINGBEGÄR.....

Idag har det varit grymt hektiskt på jobbet, manglats på otaliga möten, argumenterat, avhandlat och levererat.....känner mig som om jag blivit överkörd av en buss. ÄNDÅ har jag haft tid att surfa en kort stund under lunchen.....CAMPADRE (japp, det blev två klick, får se om de får stanna) och dessutom inspiration på TINTIN STYLE som jag gillar för att de har en sån otroligt fin bredd bland sina varumärken, dessutom gillar jag Erika och hennes fina service. Där hittade jag dessa sötnosar som jag är sugen på......

Denna Ljuvliga väska har jag kikat på tidigare, till och fingrat på denna IRL från by Malene Birger.....SÅ SNYGG, väcker verkligen HA-begäret i mig men prislappen på ca 3.800 kronor ger utrymme för reflexion.

De här jeansen från BLANK NYC däremot är OTROLIGT svåra att motstå! Jag vet ju hur sköna mina andra Blank jeans är och jag vill bara ha ett par till av dessa underbart sköna jeans. Priset på ca 1.000 kronor är också ganska rimlig med tanke på hur mycket jag använt mina andra jeans redan.....hmm, sitter på fingrarna och försöker hålla emot.

VILL HA!!

Odd Molly fina Jeansjacka finns ju också på TINTIN STYLE och jag är grymt sugen på denna. Efter min provning (SE HÄR!) har jag inte kunnat sluta tänka på den, trots att jag redan ägen sommarens fina jeansjacka.
Man kan fråga sig varför den som redan har mycket hela tiden vill ha mer.....vad är det för en mekanism i en som gör att man triggas på detta sätt? Jag vet ju att kvinnor av naturen (genetiskt sätt) är födda samlare men detta är ju löjligt! Hur mycket kan man samla och när är man egentligen nöjd? En fråga jag faktiskt försöker ställa mig då och då. Måste utvärdera hösten och göra en lista på vad jag faktiskt BEHÖVER köpa in och vad som egentligen är onödiga impulsköp. Sen blir det snart dags för en garderobsrensning.....känner att jag måste göra det om samvetet sak må bra ;-D
Ha en fortsatt bra dag!!
KRAM!!
PSSSST! GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM MITT FINA HALSBAND!! PÅ LÖRDAG LOTTAS VINNAREN UT PÅ BLOGGEN OCH DÅ HOPPAS JAG VINNAREN KAN KONTAKTA MIG MED ANGIVANDE AV MAIL SÅ JAG KAN SKICKA VINSTEN!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER